Гарбуз з м'ясом в горщиках
(покроковий рецепт з фото)
Це неймовірно смачне соковите рагу з гарбузом і м'ясом, яке, я впевнена, стане хітом вашого столу. Приготоване в горщику, воно набуває м'який смак і аромат справжньої домашньої кухні.
Для мене рецепт приготування гарбуза з м'ясом в горщиках ніколи не був новиною, я дуже часто готую це чудове блюдо, тільки іноді злегка міняю його склад. Тут все дуже просто: основні інгредієнти - гарбуз і м'ясо (яловичина або свинина), а інше вже справа смаку, можна додавати різні овочі і робити різноманітні соуси. Однак зараз я розповім вам класичний рецепт гарбуза з м'ясом в горщиках, як його готую я.
- Яловичина - 700-800 грам
- Картопля - 6-7 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 3-4 зубчиків
- Помідор - 1-2 штук
- Гарбуз - 300 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
М'ясо нарізаємо на великі кубики і розкладаємо по горщикам.
Другим шаром ми укладаємо нарізану півкільцями цибулю і часник, нарізаний пластинками.
Потім ми додаємо сіль і посипаємо приправами на ваш смак. Можна покришити бульйонний кубик, все залежить від ваших смакових уподобань.
Картоплю нарізаємо кубиками і викладаємо в горщики.
Гарбуз нарізаємо на невеликі шматочки і викладаємо поверх картоплі. У мене гарбуз була, на жаль, заморожена, але краще, звичайно, використовувати свіжу.
І останнім етапом ми нарізаємо кільцями помідор і розкладаємо по горщикам. Заливаємо їх водою, але не до країв і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 1-1, 5 годину.