Шинка в мультиварці «Redmond»
(покроковий рецепт з фото)
Мультиварка, яка, до речі, замінює ветчінніцу, прекрасно вміє готувати шинку з будь-яких видів м'яса. В даному випадку шинка готується з курячої грудки і свинини. Відмінна закуска до свят!
Приготуємо шинку в мультиварці "редмонд" в домашніх умовах. В першу чергу потрібно замаринувати м'ясо, крупно його порізавши і з'єднавши з зеленню та спеціями. М'ясо маринується добу, потім додаємо в нього желатин. Перемішуємо і кладемо все в мультвіарку, готуємо в режимі "суп" 1 час 30 хвилин. Шинку зберігати в холодильнику. Хай щастить!
- Свинина напівжирна - 800 грам
- Куряча грудка - 800 грам
- Желатин - 15 грам
- Часник сушений мелений - 3 Ст. Ложки
- Петрушка - 1 За смаком
- Сіль - 1 За смаком
Крупно нарізаємо все м'ясо, додаємо подрібнену зелень, сіль і спеції. Перемішуємо і залишаємо маринуватися 1 добу. Через добу додайте в м'ясо желатин.
Перекладаємо замариноване м'ясо в чашу мультиварки, повністю заливаємо його водою і готуємо в режимі "суп" 1 час 30 хвилин. Потім витягуємо готову шинку, даємо їй охолонути і кладемо в холодильник на 3 годину.
З плином часу можна різати і їсти. Смачного!