Шинка з індички в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Поділюся з вами оригінальним і простим рецептом шинки з індички в мультиварці. Блюдо виходить смачне, ніжне і дуже оригінальне на вигляд - таку ковбаску точно в магазині не знайдете! рекомендую!
Цей простий рецепт шинки з індички в мультиварці - для вас! Смачне і соковите за смаком виходить страва, яке вам обов'язково припаде до душі. А вже як ваші гості будуть здивовані, якщо ви замість звичайної м'ясної нарізки до застілля подасте таку ось красу! Спробуйте, вам обов'язково сподобається і той фурор, що зробить це блюдо, і сам смак цієї чудової закуски!
- Індичка - 700 грам
- Сало солоне - 100 грам
- Помідори - 150 грам
- Оливки без кісточок - 120 грам
- Цукор - 0.5 чайних ложки
- Желатин - 1 Чайна ложка
- Чорний перець - 1/3 чайних ложки
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком (в залежності від того, наскільки солоні вам попалися оливки і сало)
1. Індичку і сало ріжемо невеликими кубиками, помідори - шматочками довільного розміру. Намагаємося при цьому позбавлятися від насіння - вони не потрібні. Сюди додамо цукор, перець, подрібнену зелень і желатин. Желатин розводити не треба.
2. Все змішаємо на низькій сковорості в міксері або блендері, потім вже вручну домішали оливки. Потім вже до смаку додамо сіль і ще раз перемішати. Далі трамбуємо суміш в кишку або спеціальну плівку для шинки.
3. В мультиварці спочатку два години готуємо в режимі "варка на пару", а потім опускаємо ковбаску в холодну воду і тримаємо там годину. Воду міняємо, якщо сильно нагріється. Потім нехай ще дві години постоїть у холодильнику - і все готово!