Шинка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо шинку в мультиварці в домашніх умовах. Має вийти не гірше, ніж класичним способом. Для приготування шинки за цим рецептом знадобиться також ветчінніца.
Цей рецепт приготування шинки в мультиварці допоможе вам приготувати улюблену закуску. Я використовую спеціальну форму - ветчінніцу, в яку викладається м'ясо. Ветчінніцу треба покласти в чашу мультиварки, попередньо заливши в неї склянку гарячої води.
- Свинина жирна - 800 грам
- Грудка куряча - 800 грам
- Желатин - 15 грам
- Перець білий мелений - 1 Ст. Ложка
- Часник сушений мелений - 3 Ст. Ложки
- Петрушка - 2-3 штук (гілки)
- Сіль - За смаком
Моєму, ріжемо м'ясо на шматочки. Додаємо в миску з м'ясом подрібнену зелень, сіль, спеції, перемішуємо.
М'ясо маринуємо добу в холодильнику, потім додаємо розчинений у воді желатин (згідно з інструкцією на упаковці), перемішуємо, викладаємо в спеціальний жароміцний пакет, потім - в ветчінніцу.
Покласти ветчінніцу в мультиварку, залити чашу мультиварки водою. Поставити режим "суп" . Поставити таймер на 90 хвилин.
Залишити шинку в холодильнику на 3 годину.
Подати до столу.