Шаурма з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Шаурма з сиром, приготована в домашніх умовах, - дуже навіть смачна і корисна. Адже в невеликий клаптик прісного тіста загорнуте багато овочів і трохи м'яса з смачним соусом!
Шаурму з сиром можна приготувати з свіжої або гострої корейської морквиною. Якщо готуєте для дітей, краще використовувати свіжу моркву. Шаурму можна підігріти в мікрохвильовці або запекти до золотистої хрусткої скоринки в духовці, але краще звичайно. Подавати її відразу як приготували, щоб не постраждали листя салату від нагрівання. Шаурму перед їжею щедро заливають соусом: це може бути просто кетчуп або майонез. Але можна приготувати соус самостійно, наприклад, зі сметани, майонез і зелений. Успіхів і приємного апетиту!
- Лаваш - 2 штуки
- Куряче філе - 500 грам
- Сир м'який - 200 грам
- Листя салату - 1 штука (пучок)
- Морква - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Кетчуп - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль, перець - За смаком

Курку порізати на шматочки і обсмажити до золотистого кольору, додати по ложці кетчупу і майонезу і довести філе до готовності.

Лаваш намажте м'яким сиром.

Викладіть на сир листя салату.

На листя салату викладіть тонко нарізаний огірок.

Моркву натріть і рівним шаром викладіть на огірок.

Частина курки викладаємо смужкою, а інші шматочки розподіляємо на 5- 7 см, щоб при загвинчування вийшло 2 шару курки.

Загорніть лаваш з одного боку, а з іншого залиште як є, скачайте рулетик.

Смачного!