Шаурма на грилі
(покроковий рецепт з фото)
На природі закуски йдуть не гірше, ніж шашлик. Саме тому я пропоную вам на замітку дуже простий, але завжди вдалий варіант, як приготувати шаурму на грилі. Запам'ятовуйте!
Шаурму на природі готувати дуже зручно, так як основні заготовки зроблені будинку. Залишиться тільки зібрати і на пару хвилин відправити на мангал. У начинку ви можете використовувати будь-які соуси, овочі, зелень, - Усе, що вам до душі і виявиться під рукою.
- Лаваш вірменський - 2 штуки
- Куряче філе - 1 штука
- Овочі - За смаком (капуста, помідор, огірок)
- Сир - 50 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Кетчуп або аджика - 2 Ст. Ложки
Підготуйте інгредієнти. Я буду використовувати в начинку тертий сир, свіжі овочі і соус на основі майонезу і домашньої аджики.
Куряче філе промийте, приправити сіллю, поперчіть і обсмажте до готовності.
Сир натріть на середній або крупній тертці.
Овочі промийте, обсушити. Нашинкуйтекапусту, наріжте скибочками помідор і брусочками огірок.
Для приготування соусу перемішайте майонез і аджику.
Готову курочку трохи остудіть і наріжте.
На лист лаваша викладіть курку, соус, овочі та сир.
Акуратно загорніть.
Викладіть на решітку.
Щоб шаурма придбала апетитну кірочку, вугілля повинні як слід прогоріти.
Надішліть грати на мангал.
Шаурму тримайте на вугіллі по 2-3 хвилини з кожного боку.
Смачного!