Шашлик зі свинини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Щоб приготувати шашлик зі свинини в мультиварці в домашніх умовах - потрібно мінімум зусиль. Сучасна техніка наблизить смак страви до первозданного і заощадить ваш час.
М'ясо в мультиварці за таким рецептом готується не більше півгодини і виходить вельми ніжним і соковитим. Головна уязик - витримати час маринування. Якщо у вас його немає - використовуйте курку, оскільки вона маринується близько години в будь-якому соусі.
- Свинина - 1000 грам
- Цибуля - 4 штуки
- Оцет - 4 Ст. Ложки
- Сіль і спеції - За смаком
1. Для приготування страви беремо хороший шматок свинячої шиї. Ретельно моєму м'ясо і нарізаємо шматочками.
2. Для маринаду нам знадобиться оцет і цибуля. За бажанням і своїм смаковим уподобанням ви можете зробити свій маринад.
3. До м'яса відправляємо нарізану цибулю, оцет, сіль, перець і інші приправи. Гарненько перемішуємо і даємо постояти близько 4 годин (якщо дозволяє час залиште м'ясо в холодильнику на ніч).
4. Відправляємо його в мультиварку і вибираємо потрібний режим. У кожній мультиварці функції практично однакові, тому натискаємо кнопку "запікання" і залишаємо м'ясо в ємності на певний час.
5. Багато готують таке м'ясо з додаванням червоного соусу або овочами, при цьому маринуючи його за класичним рецептом. Якщо у вас немає такої техніки, то ви можете сміливо зробити таку мариновану свинину в духовці.
6. Виходить шашлик зі свинини в мультиварці в домашніх умовах м'який і соковитий. Єдине, що він не випромінює аромат димку. Подавати його можна зі свіжими овочами і маринованою цибулею, а також із зеленню петрушки. За час, поки воно готується можна зробити соус або використовувати вже готовий під час трапези.