Шашлик з курки в майонезі
(покроковий рецепт з фото)
Дуже часто я мариную шашлик з курки в майонезі. Якось спробувала і з тих пір дуже часто застосовую цей спосіб. Курочка виходить з прекрасною скоринкою, а всередині м'яка і соковита. Ось мій рецепт!
Готують шашлик з курки в майонезі для того, щоб м'ясо не вийшло занадто сухим. Від майонезу воно придбає м'якість і соковитість. Спеції додадуть шашлику з курки в майонезі відмінний аромат. Подавати шашлик потрібно з рисом і свіжими овочами. Обов'язково приготуйте кілька соусів. Я вважаю, що з шашликом з курки в майонезі ідеально поєднується соус зі сметани з кропом і часником! Успіхів і приємного апетиту!
- Стегенця - 6 штук
- Помідори - 6 штук
- Печериці - 12 штук
- Соус соєвий - 8 Ст. Ложок
- Майонез - 200 грам
- Оцет - За смаком
Стегенця звільнити від шкіри і кісток.
Робимо маринад з соусу, оцту, спецій, майонезу і солі.
М'ясо добре змішати з маринадом і залишаємо на 4 годину.
Готуємо вугілля.
На шампура нанизуємо курку, помідори і гриби, все добре обмазуємо маринадом. Смажимо на вугіллі до золотистого кольору.
Смачного!