Шашлик зі свинини на майонезі
(покроковий рецепт з фото)
Ніжні і соковиті шашлики - це улюблені ласощі багатьох, а також невід'ємний атрибут посиденьок на природі. Є сотні рецептів. А я розповідаю, як приготувати шашлик зі свинини на майонезі.
Якщо ви не вегетаріанець, то обов'язково оціните шашлик за цим рецептом. Він виходить неймовірно ніжним і соковитим всередині, з рум'яною скоринкою. Кожен шматочок прямо тане в роті. Такий шашлик ідеально подавати з маринованою цибулею, зеленню, свіжими або печеними овочами, томатним соусом.
- Свинина - 1, 4 кілограма
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Часник - 2 зубчики
- Паприка - 1 Ст. Ложка
- Петрушка - 1/3 пучка
- Цибуля - 2 штуки
1
М'ясо вимийте і наріжте невеликими шматочками, викладіть їх в миску.
2
1 цибулину очистіть і натріть на тертці, додайте до неї майонез, спеції і сіль, перемішайте.
3
Викладіть спеції до м'яса і перемішайте, накрийте миску плівкою або кришкою і відправте в холодильник на пару годин, а краще - на ніч.
4
Дерев'яні шпажки залийте водою і залиште на 20 хвилин. Насадити на них шматочки м'яса і викладіть шашлики на гриль, обсмажуйте з кожного боку 3-4 хвилини.
5
Викладіть готовий шашлик на тарілку, подавайте з цибулею і зеленню. Смачного!