Рецепт Шашлик зі свинини на майонезі фото

Шашлик зі свинини на майонезі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Часник
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви, Шашлик

Ніжні і соковиті шашлики - це улюблені ласощі багатьох, а також невід'ємний атрибут посиденьок на природі. Є сотні рецептів. А я розповідаю, як приготувати шашлик зі свинини на майонезі.

Якщо ви не вегетаріанець, то обов'язково оціните шашлик за цим рецептом. Він виходить неймовірно ніжним і соковитим всередині, з рум'яною скоринкою. Кожен шматочок прямо тане в роті. Такий шашлик ідеально подавати з маринованою цибулею, зеленню, свіжими або печеними овочами, томатним соусом.

  • Свинина - 1, 4 кілограма
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Сіль, чорний перець - За смаком
  • Часник - 2 зубчики
  • Паприка - 1 Ст. Ложка
  • Петрушка - 1/3 пучка
  • Цибуля - 2 штуки
1
М'ясо вимийте і наріжте невеликими шматочками, викладіть їх в миску.
2
1 цибулину очистіть і натріть на тертці, додайте до неї майонез, спеції і сіль, перемішайте.
3
Викладіть спеції до м'яса і перемішайте, накрийте миску плівкою або кришкою і відправте в холодильник на пару годин, а краще - на ніч.
4
Дерев'яні шпажки залийте водою і залиште на 20 хвилин. Насадити на них шматочки м'яса і викладіть шашлики на гриль, обсмажуйте з кожного боку 3-4 хвилини.
5
Викладіть готовий шашлик на тарілку, подавайте з цибулею і зеленню. Смачного!

Схожі рецепти