Рецепт Шашлик в майонезі фото

Шашлик в майонезі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви, Шашлик

Дуже просто приготувати шашлик в майонезі, тільки маринувати м'ясо краще довше. Але всі страви, приготування яких можна розбити на дві-три частини, я вважаю легкими. Ось мій смачний рецепт!

Приготування шашлику в майонезі дає дуже хороший смак, соковитість і ніжність м'яса. Звичайно, маринувати шашлик в ідеалі потрібно 8 годин, тобто напередодні, але якщо у вас немає часу, то пару годин цілком вистачить. У цьому рецепті є одна родзинка - цибуля і часник до додаються в перекрученому вигляді, а значить маринування м'яса цибулею йде більш активно. Майонез пом'якшує гостроту і шашлик виходить відмінний. Овочі, які ви додаєте при маринуванні, нанизуються на шампури і теж смажаться разом з м'ясом. Успіхів і приємного апетиту!

  • Свинина - 1 кілограм
  • Цибуля - 2 штуки
  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Помідор - 2 штуки
  • Аджика - 1 Ст. Ложка
  • Кріп - 1 штука (пучок)
  • Коріандр мелений - 1 Чайна ложка
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
шашлик в майонезі - фото крок 1
Свинину порізати на шматочки.
шашлик в майонезі - фото крок 2
Через м'ясорубку прокручуємо цибулю і часник.
шашлик в майонезі - фото крок 3
Додати спеції, майонез, зелень, цибуля.
шашлик в майонезі - фото крок 4
Все перемішати добре з м'ясом і залишити маринуватися.
шашлик в майонезі - фото крок 5
За бажанням можна також додати порізані кільцями овочі і маринувати разом з ними.
шашлик в майонезі - фото крок 6
Приготувати вугілля.
шашлик в майонезі - фото крок 7
Смажити шашлики на вугіллі.

Схожі рецепти