Шашлик в майонезі
(покроковий рецепт з фото)
Дуже просто приготувати шашлик в майонезі, тільки маринувати м'ясо краще довше. Але всі страви, приготування яких можна розбити на дві-три частини, я вважаю легкими. Ось мій смачний рецепт!
Приготування шашлику в майонезі дає дуже хороший смак, соковитість і ніжність м'яса. Звичайно, маринувати шашлик в ідеалі потрібно 8 годин, тобто напередодні, але якщо у вас немає часу, то пару годин цілком вистачить. У цьому рецепті є одна родзинка - цибуля і часник до додаються в перекрученому вигляді, а значить маринування м'яса цибулею йде більш активно. Майонез пом'якшує гостроту і шашлик виходить відмінний. Овочі, які ви додаєте при маринуванні, нанизуються на шампури і теж смажаться разом з м'ясом. Успіхів і приємного апетиту!
- Свинина - 1 кілограм
- Цибуля - 2 штуки
- Болгарський перець - 2 штуки
- Помідор - 2 штуки
- Аджика - 1 Ст. Ложка
- Кріп - 1 штука (пучок)
- Коріандр мелений - 1 Чайна ложка
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Свинину порізати на шматочки.
Через м'ясорубку прокручуємо цибулю і часник.
Додати спеції, майонез, зелень, цибуля.
Все перемішати добре з м'ясом і залишити маринуватися.
За бажанням можна також додати порізані кільцями овочі і маринувати разом з ними.
Приготувати вугілля.
Смажити шашлики на вугіллі.