Рецепт Шашлик в оцті фото

Шашлик в оцті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На природу , Літні
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Оцет - найпоширеніший і популярний маринад для шашлику. М'ясо в ньому набуває неповторний смак з легкою кислинкою. Ви ніколи не готували шашлик в такому маринаді? Саме час спробувати.

Опис приготування:

Маринадів для приготування смачного шашлику існує велика кількість. Але найпопулярніший - це оцтовий маринад. Готувати його легко і швидко, та й головний інгредієнт (оцет) є в кожному будинку. А найкраще в оцтовому маринаді готувати свинячий шашлик. Він виходить дуже ніжним, м'яким і соковитим. Дивіться фото, читайте рецепт і готуйте на здоров'я!

  • Свиняча шия - 2 кілограма
  • Оцтова есенція - 1 Чайна ложка
  • Вода - 150 мілілітрів
  • Ріпчаста цибуля - 2-3 штук
  • Спеції - 1-1, 5 Ст. Ложки (для шашлику)
  • Сіль - 1 Ст. Ложка (за смаком)
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
шашлик в оцті - фото крок 1
Свинячу шию нарізаємо великими шматками, перекладаємо м'ясо в глибоку миску.
шашлик в оцті - фото крок 2
Ріпчасту цибулю чистимо від лушпиння і нарізаємо. Потім додайте цибулю до м'яса.
шашлик в оцті - фото крок 3
В окремому посуді змішайте воду і оцтову есенцію. Потім виливаємо цей маринад в м'ясо і додаємо спеції для шашлику.
шашлик в оцті - фото крок 4
А тепер необхідно добре все перемішати і залишити маринуватися шашлик на 2-3 години або більше. Солити шашлик потрібно безпосередньо перед смаженням.
шашлик в оцті - фото крок 5
Додамо ще рослинне масло і добре перемішати м'ясо. Потім нанизуємо його на шампура і відправляємо смажитися на мангал. Не забуваємо періодично перевертати шашлик.

Схожі рецепти