Рецепт Шашлик по-туркменськи фото

Шашлик по-туркменськи
(покроковий рецепт з фото)

М'ясо, Баранина
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви, Шашлик

Шашлик по-туркменськи готується з рубленого м'яса. Брати треба баранину або свинину, можна також фарш зробити з різних сортів м'яса. Шашлик по-туркменськи смажать на сильно розжареному вугіллі.

Щоб приготувати шашлик по-туркменськи, потрібно приготувати хороший фарш. Технологія шашлику по-туркменськи дуже нагадує приготування люля-кебаб. Щоб м'ясо добре трималося і не падало з шампурів, його потрібно добре відбити! Берете в руку частину фаршу і кидаєте його назад в каструлю і так хвилин десять. Можна ще додати яйце. Шашлик по-туркменськи потрібно смажити на гарячому вугіллі. Успіхів і приємного апетиту!

  • Фарш - 800 грам
  • Braai, кріп - 2 штуки (пучок)
  • Сіль, перець - За смаком
  • Пекучий перець - За смаком
шашлик по-туркменськи - фото крок 1
Приготувати фарш.
шашлик по-туркменськи - фото крок 2
Порізати зелень.
шашлик по-туркменськи - фото крок 3
До м'яса додати зелень і спеції.
шашлик по-туркменськи - фото крок 4
Фарш добре перемішати протягом трьох хвилин.
шашлик по-туркменськи - фото крок 5
Приготувати вугілля.
шашлик по-туркменськи - фото крок 6
Фарш наліпити на шампура, щоб він добре тримався можна додати яйце в фарш.
шашлик по-туркменськи - фото крок 7
Шашлик смажити на вугіллі.
шашлик по-туркменськи - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти