Шашлик по-туркменськи
(покроковий рецепт з фото)
Шашлик по-туркменськи готується з рубленого м'яса. Брати треба баранину або свинину, можна також фарш зробити з різних сортів м'яса. Шашлик по-туркменськи смажать на сильно розжареному вугіллі.
Щоб приготувати шашлик по-туркменськи, потрібно приготувати хороший фарш. Технологія шашлику по-туркменськи дуже нагадує приготування люля-кебаб. Щоб м'ясо добре трималося і не падало з шампурів, його потрібно добре відбити! Берете в руку частину фаршу і кидаєте його назад в каструлю і так хвилин десять. Можна ще додати яйце. Шашлик по-туркменськи потрібно смажити на гарячому вугіллі. Успіхів і приємного апетиту!
- Фарш - 800 грам
- Braai, кріп - 2 штуки (пучок)
- Сіль, перець - За смаком
- Пекучий перець - За смаком

Приготувати фарш.

Порізати зелень.

До м'яса додати зелень і спеції.

Фарш добре перемішати протягом трьох хвилин.

Приготувати вугілля.

Фарш наліпити на шампура, щоб він добре тримався можна додати яйце в фарш.

Шашлик смажити на вугіллі.

Смачного!