Шашлик на кефірі (свинина)
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете зробити неймовірно соковитий, ніжний, м'який, смачний шашлик для сім'ї та гостей, сміливо беріть на замітку цей нескладний, але дійсно класний рецепт. Впевнена, ви оціните результат.
Покажу, як приготувати шашлик на кефірі (свинину) з мінімумом інгредієнтів і всього за якихось 10 хвилин. Час маринування - від двох годин, але найкраще, звичайно, залишити на ніч. Традиційні сіль і перець можна доповнити при бажанні і іншими спеціями, які вам до душі. Для різноманітності класичних маринадів - то, що треба
- Свинина - 1 кілограм
- Кефір - 1.5 склянки
- Цибулина - 2 штуки
- Сіль, перець, спеції - За смаком
1. М'ясо вимийте, обсушити, наріжте середніми шматочками і викладіть в глибоку миску. Додайте сіль і перець, перемішайте.
2. Цибулю очистіть і наріжте.
3. З'єднайте м'ясо з цибулею, влийте кефір. Акуратно перемішайте, накрийте і приберіть м'ясо в холодильник, щоб воно промаринувалося.
4. А далі залишиться тільки нанизати на шампури і смажити до готовності.
Смачного!
Смачного!