Рецепт Шашлик на кефірі (свинина) фото

Шашлик на кефірі (свинина)
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо , Свинина , Молочні продукти , Кефір
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 6
Час приготування: 10 хв.

Якщо ви хочете зробити неймовірно соковитий, ніжний, м'який, смачний шашлик для сім'ї та гостей, сміливо беріть на замітку цей нескладний, але дійсно класний рецепт. Впевнена, ви оціните результат.

Опис приготування:

Покажу, як приготувати шашлик на кефірі (свинину) з мінімумом інгредієнтів і всього за якихось 10 хвилин. Час маринування - від двох годин, але найкраще, звичайно, залишити на ніч. Традиційні сіль і перець можна доповнити при бажанні і іншими спеціями, які вам до душі. Для різноманітності класичних маринадів - то, що треба

  • Свинина - 1 кілограм
  • Кефір - 1.5 склянки
  • Цибулина - 2 штуки
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
шашлик на кефірі (свинина) - фото крок 1
1. М'ясо вимийте, обсушити, наріжте середніми шматочками і викладіть в глибоку миску. Додайте сіль і перець, перемішайте.
шашлик на кефірі (свинина) - фото крок 2
2. Цибулю очистіть і наріжте.
шашлик на кефірі (свинина) - фото крок 3
3. З'єднайте м'ясо з цибулею, влийте кефір. Акуратно перемішайте, накрийте і приберіть м'ясо в холодильник, щоб воно промаринувалося.
шашлик на кефірі (свинина) - фото крок 4
4. А далі залишиться тільки нанизати на шампури і смажити до готовності.
Смачного!

Схожі рецепти