Шашлик на кефірі (свинина)
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 10 хв.
Якщо ви хочете зробити неймовірно соковитий, ніжний, м'який, смачний шашлик для сім'ї та гостей, сміливо беріть на замітку цей нескладний, але дійсно класний рецепт. Впевнена, ви оціните результат.
Опис приготування:
Покажу, як приготувати шашлик на кефірі (свинину) з мінімумом інгредієнтів і всього за якихось 10 хвилин. Час маринування - від двох годин, але найкраще, звичайно, залишити на ніч. Традиційні сіль і перець можна доповнити при бажанні і іншими спеціями, які вам до душі. Для різноманітності класичних маринадів - то, що треба
- Свинина - 1 кілограм
- Кефір - 1.5 склянки
- Цибулина - 2 штуки
- Сіль, перець, спеції - За смаком
1. М'ясо вимийте, обсушити, наріжте середніми шматочками і викладіть в глибоку миску. Додайте сіль і перець, перемішайте.
2. Цибулю очистіть і наріжте.
3. З'єднайте м'ясо з цибулею, влийте кефір. Акуратно перемішайте, накрийте і приберіть м'ясо в холодильник, щоб воно промаринувалося.
4. А далі залишиться тільки нанизати на шампури і смажити до готовності.
Смачного!
Смачного!