Шашлик з індички на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Шашлик з індички на кефірі - це дуже смачне і дієтичне блюдо. Воно виходить зовсім нежирним, на відміну від свинячого шашлику. Таким ласощами можна пригостити дітей, також воно не зашкодить фігурі.
В даному випадку дуже важливо не перетримати м'ясо індички на вогні. Воно дуже ніжне, тому швидко готується. Щоб не пересушити індичку, ви можете надрізати в процесі приготування м'ясо ножем. Воно повинно залишатися в середині рожевим. Щоб дізнатися, як приготувати шашлик з індички на кефірі, прочитайте цей рецепт.
- Філе індички - 1, 5 кілограма
- Кефір - 1 Склянка
- Цибуля - 2-3 штук
- Сіль, перець, італійські трави - За смаком
Філе індички вимийте і висушіть. Наріжте його на великі шматки однакового розміру. Викладіть їх у велику миску, залийте кефіром, приправити сіллю, поперчіть, додайте сушені італійські трави. Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте кільцями. Додайте цибулю в миску і ретельно все перемішайте. Маринують шашлик в холодильнику два години.
Після того як м'ясо гарненько промаринуется в кефірі, дістаньте його з холодильника. Нанизуйте шматки на шампури щільно один до одного, чергуючи м'ясо з кільцями цибулі.
Шашлик обсмажте на мангалі з усіх боків. Перевертати його потрібно досить часто. Так як м'ясо індички досить ніжне, шашлик буде готовий швидко.
Подавайте шашлик відразу ж, як тільки знімете його з вогню. Додайте до нього зелень і свіжі овочі за бажанням.