Рецепт Шашлик з індички в кефірі фото

Шашлик з індички в кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Птах
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 1
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Любителі пікніків, я думаю, не відмовляться поповнити свою скарбничку ще одним дуже цікавим маринадом. Перед вами рецепт приготування шашлику з індички в кефірі.

Опис приготування:

1. Насамперед потрібно вимити індичку, обсушити і нарізати порційними шматочками. Краще робити не дуже великі шматочки, щоб вони швидше прожарюватися і маринувалися. Але і дрібнити занадто не потрібно, інакше м'ясо буде сухим.

2. Викладіть в глибоку миску і посоліть за смаком. Додайте чорний перець, чилі, паприка. Ви можете використовувати в рецепт приготування шашлику з індички в кефірі та будь-які інші спеції, сушені трави, які вам до смаку.

3. Часник очистіть і пропустіть через прес. Все як слід перемішайте.

4. Влийте кефір.

5. Накрийте кришкою або харчовою плівкою і приберіть в холодильник на ніч. Ідеальний варіант - це якщо шашлик з індички в кефірі в домашніх умовах пробуде близько 12 годин.

6. Після можна розводити вогонь, акуратно нанизувати шматочки і смажити м'ясо. Індичка виходить дуже соковитою і в міру пікантною. Спробуйте, вам повинно сподобатися!

  • Індичка - 1.5-2 кілограма
  • Кефір - 1 Склянка
  • Сіль - 0.5 чайних ложки
  • Перець - 1 щіпка
  • Паприка - 1 щіпка
  • Чилі - 1 щіпка
  • Часник - 2-5 зубчиків
1. Насамперед потрібно вимити індичку, обсушити і нарізати порційними шматочками. Краще робити не дуже великі шматочки, щоб вони швидше прожарюватися і маринувалися. Але і дрібнити занадто не потрібно, інакше м'ясо буде сухим.

2. Викладіть в глибоку миску і посоліть за смаком. Додайте чорний перець, чилі, паприка. Ви можете використовувати в рецепт приготування шашлику з індички в кефірі та будь-які інші спеції, сушені трави, які вам до смаку.

3. Часник очистіть і пропустіть через прес. Все як слід перемішайте.

4. Влийте кефір.

5. Накрийте кришкою або харчовою плівкою і приберіть в холодильник на ніч. Ідеальний варіант - це якщо шашлик з індички в кефірі в домашніх умовах пробуде близько 12 годин.

6. Після можна розводити вогонь, акуратно нанизувати шматочки і смажити м'ясо. Індичка виходить дуже соковитою і в міру пікантною. Спробуйте, вам повинно сподобатися!

Схожі рецепти