Шашлик з індички в кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Любителі пікніків, я думаю, не відмовляться поповнити свою скарбничку ще одним дуже цікавим маринадом. Перед вами рецепт приготування шашлику з індички в кефірі.
1. Насамперед потрібно вимити індичку, обсушити і нарізати порційними шматочками. Краще робити не дуже великі шматочки, щоб вони швидше прожарюватися і маринувалися. Але і дрібнити занадто не потрібно, інакше м'ясо буде сухим.
2. Викладіть в глибоку миску і посоліть за смаком. Додайте чорний перець, чилі, паприка. Ви можете використовувати в рецепт приготування шашлику з індички в кефірі та будь-які інші спеції, сушені трави, які вам до смаку.
3. Часник очистіть і пропустіть через прес. Все як слід перемішайте.
4. Влийте кефір.
5. Накрийте кришкою або харчовою плівкою і приберіть в холодильник на ніч. Ідеальний варіант - це якщо шашлик з індички в кефірі в домашніх умовах пробуде близько 12 годин.
6. Після можна розводити вогонь, акуратно нанизувати шматочки і смажити м'ясо. Індичка виходить дуже соковитою і в міру пікантною. Спробуйте, вам повинно сподобатися!
- Індичка - 1.5-2 кілограма
- Кефір - 1 Склянка
- Сіль - 0.5 чайних ложки
- Перець - 1 щіпка
- Паприка - 1 щіпка
- Чилі - 1 щіпка
- Часник - 2-5 зубчиків
2. Викладіть в глибоку миску і посоліть за смаком. Додайте чорний перець, чилі, паприка. Ви можете використовувати в рецепт приготування шашлику з індички в кефірі та будь-які інші спеції, сушені трави, які вам до смаку.
3. Часник очистіть і пропустіть через прес. Все як слід перемішайте.
4. Влийте кефір.
5. Накрийте кришкою або харчовою плівкою і приберіть в холодильник на ніч. Ідеальний варіант - це якщо шашлик з індички в кефірі в домашніх умовах пробуде близько 12 годин.
6. Після можна розводити вогонь, акуратно нанизувати шматочки і смажити м'ясо. Індичка виходить дуже соковитою і в міру пікантною. Спробуйте, вам повинно сподобатися!