Рецепт Шашлик «Люля-кебаб» фото

Шашлик «Люля-кебаб»
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви, Кебаб, Шашлик

Урізноманітнити традиційне меню на пікнік пропоную нескладним, але дуже апетитним стравою. Покажу, як приготувати шашлик "люля-кебаб" . Подобається ідея? Тоді запам'ятовуйте цей класний рецепт!

Хочу звернути вашу увагу, що приготувати страву можна як з баранини, так і зі свинини, наприклад. Можна приготувати страву з декількох видів м'яса. У фарш додайте улюблені спеції за смаком, а також зелень. Перед смаженням м'ясо потрібно потримати в холодильнику півгодинки, можна і довше.

  • М'ясо - 500 грам
  • Сало - 30 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Зелень - 1 пучок
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
  • Борошно - 50 грам
шашлик
1. М'ясо вимийте, обсушити і пропустіть разом з салом через м'ясорубку.
шашлик
2. Лук і зелень подрібніть.
шашлик
3. Все з'єднайте, приправити сіллю, додайте спеції за смаком, всипте борошно. Ретельно перемішайте.
шашлик
4. Викладіть фарш в поліетиленовий пакет. Акуратно підкиньте його над столом. Таку процедуру потрібно повторювати протягом 5-7 хвилин, щоб фарш був досить вузькому і добре ліпився. Приберіть його після в холодильник на 30-60 хвилин.
шашлик
5. Залишилося тільки акуратно нанизати фарш на шампур, формуючи ось такі ковбаски, і відправити на вогонь. Смажте люля до готовності, періодично перевертаючи. Соковитий і ароматний шашлик готовий!

Схожі рецепти