Шарлотка без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)
Самий смачний пиріг! Шарлотка за цим рецептом виходить ніжною, солодкої, з шматочками кислих яблук. Не проходьте повз, обов'язково приготуйте цей простий і смачний пиріг.
Шарлотку можна спекти і в мультиварці і в духовці. Температура в духовій шафі повинна бути 180 градусів, час 30-35 хвилин. Пиріг готується дуже просто, окремо змішуються жовтки з цукром і борошном. Білки збиваються в піну і вводяться в тісто. Додаються яблука і випікається.
- Яйце - 4 штуки
- Яблуко - 4 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Ванілін - 1 щіпка
Приготуємо продукти. Вибирайте яблука соковиті, стиглі, кисло-солодкі.
Відокремте жовтки від білків. Жовтки змішайте з цукром.
Всипте борошно і ванілін. Перемішайте.
Білки збийте до міцних піків.
Введіть білки в тісто.
Я змішувала міксером, щоб тісто було однорідним.
Яблука очищаємо від шкірки і насіння, ріжемо шматочками.
Вводимо в тісто.
Каструлю мультиварки змащуємо будь-яким рослинним або вершковим маслом. Виливаємо тісто. Ставимо в мультиварку і випікаємо в режимі "випічка" 50 хвилин.
Готовий пиріг витягаємо з форми.
Посипаємо цукровою пудрою. Sharlotka готовий!