Біляші без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)
Біляші - по-справжньому народне і просте блюдо, яке не потребує особливих кулінарних навичок. Готуються біляші на тесті без використання дріжджів. Виходять пишними, красивими і соковитими!
Перед вами простий рецепт приготування біляшів без дріжджів. Тісто готується без дріжджів на основі кефіру, яєць і борошна. Начинку я робив з покупного домашнього фаршу (так швидше). Біляші прекрасно піднімаються, в процесі приготування, виходять вони рум'яними і апетитними. Хай щастить!
- Яйця - 4 штуки
- Кефір - 2 склянки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Фарш домашній - За смаком
- Борошно - За смаком
- Лук речатий - 2 штуки
- Перець - За смаком
У кефір додайте яйця, гарненько все збийте. Потім додайте соду, сіль і борошно і замішати тісто. Кладемо його в кульок і відправляємо в холодильник на 30 хвилин.
До фаршу додайте дрібно порізану цибулю, сіль і перець за смаком.
Тісто розділіть на невеликі кульки, умочіть в борошно і розкачайте качалкою в коржі.
У центр викладіть начинку, кінець кліпу, залишивши по центру дірочку. Обсмажте біляші на рослинній олії до золотистого кольору. Смажимо з двох сторін.
Смачного!