Рецепт Біляші з листкового тіста фото

Біляші з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Білоруська кухня
Тісто , М'ясо , Фарш , Листкове тісто
На обід , На полуденок
Випічка , Біляші
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Як же мої діти люблять біляші! Навіть так сильно не люблять солодощі, як їх. А все тому, що я знаю прекрасний рецепт, яким і поділюся з вами. Розповідаю, як приготувати біляші з листкового тіста.

Опис приготування:

Будинки роблю біляші, пиріжки та іншу випічку досить часто. Тому пробую різні начинки і форми. Домашні говорять, що саме цей рецепт, який я описала нижче, їх найулюбленіший. Хоча декому може здатися дивним є те, що я зробила його з листкового тіста. Але це дійсно вийде смачно! Спробуйте!

  • Листкове тісто - 500 грам
  • Фарш - 500 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Яйце - 1-2 штук
  • Твердий сир - 150 грам
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
біляші з листкового тіста - фото крок 1
Фарш купите той, який вам подобається, в даному випадку це не принципово. У мене - свинина з яловичиною. Подрібнену цибулю з натертою морквою обсмажте і змішайте з фаршем, додавши яйце для кращої консистенції. Посоліть і поперчіть за смаком.
біляші з листкового тіста - фото крок 2
Тісто попередньо залиште розморожувати. Виріжте з нього кола. О пів на коржів зробіть дірочки (дуже зручно робити це за допомогою чарки).
біляші з листкового тіста - фото крок 3
В гуртки без отворів викладіть начинку, а потім закрийте"дірявим" . По краях скріпіть тісто виделкою.
біляші з листкового тіста - фото крок 4
Сир наріжте маленьким шматочками. Посипте їм серединки майбутніх біляшів. Всі вироби змастіть яйцем.
біляші з листкового тіста - фото крок 5
Залишилося лише запекти на деку нашу випічку. Готуйте при 180 градусах протягом 30 хвилин. Тепер ви теж можете спробувати смачні біляші!

Схожі рецепти