Рецепт Севіче з тунцем і кавуном фото

Севіче з тунцем і кавуном
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Ягоди, Риба та морепродукти, Фрукти, Апельсин, Кавун, Тунець
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На святковий стіл, День народження, Фуршет

Надзвичайно смачна, вишукана і оригінальна закуска представлена ​​вашій увазі. Якщо шукайте щось по-справжньому цікаве і нескладне, запам'ятовуйте, як приготувати севіче з тунцем і кавуном.

Якщо хочете повторити цей рецепт в домашніх умовах, дуже важливо вибрати дійсно свіжий стейк тунця. Так як риба не піддається термічній обробці, в її якості ви повинні бути впевнені на 100%! У поєднанні з соковитим і солодким кавуном вийде приголомшливий результат. А сам процес займе зовсім небагато часу.

  • Стейк тунця - 2 штуки
  • Апельсин - 2 штуки
  • Лимон або вапно - 5 штук
  • Червона цибуля - 1/2 штуки
  • Кавун - 3-4 скибочок
  • Зелений чилі - 1 штука
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Сіль, перець, зелень - За смаком
севіче з тунцем і кавуном - фото крок 1
1. Очистіть і подрібніть цибулину.
севіче з тунцем і кавуном - фото крок 2
2. Дрібно наріжте гострий перець. Щоб знизити пекучість, можна видалити насіння.
севіче з тунцем і кавуном - фото крок 3
3. Додайте трохи зеленої цибулі і базиліка за бажанням.
севіче з тунцем і кавуном - фото крок 4
4. Невеликими кубиками наріжте м'якоть кавуна, видаливши кісточки, і стейки тунця.
севіче з тунцем і кавуном - фото крок 5
5. Додати сіль, поперчіть, додайте мед, вичавіть сік з апельсинів і лимонів. Залиште севиче з тунцем і кавуном на 2-3 години промаринуватися.

Схожі рецепти