Севіче з тунцем і кавуном
(покроковий рецепт з фото)
Надзвичайно смачна, вишукана і оригінальна закуска представлена вашій увазі. Якщо шукайте щось по-справжньому цікаве і нескладне, запам'ятовуйте, як приготувати севіче з тунцем і кавуном.
Якщо хочете повторити цей рецепт в домашніх умовах, дуже важливо вибрати дійсно свіжий стейк тунця. Так як риба не піддається термічній обробці, в її якості ви повинні бути впевнені на 100%! У поєднанні з соковитим і солодким кавуном вийде приголомшливий результат. А сам процес займе зовсім небагато часу.
- Стейк тунця - 2 штуки
- Апельсин - 2 штуки
- Лимон або вапно - 5 штук
- Червона цибуля - 1/2 штуки
- Кавун - 3-4 скибочок
- Зелений чилі - 1 штука
- Мед - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець, зелень - За смаком
1. Очистіть і подрібніть цибулину.
2. Дрібно наріжте гострий перець. Щоб знизити пекучість, можна видалити насіння.
3. Додайте трохи зеленої цибулі і базиліка за бажанням.
4. Невеликими кубиками наріжте м'якоть кавуна, видаливши кісточки, і стейки тунця.
5. Додати сіль, поперчіть, додайте мед, вичавіть сік з апельсинів і лимонів. Залиште севиче з тунцем і кавуном на 2-3 години промаринуватися.