Щука в рукаві в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Такий простий рецепт щуки в рукаві в духовці я от раніше не знала, і весь час намагалася чогось там на кухні мудрувати. Як виявилося, все може бути набагато простіше, і дуже смачно при цьому. Спробуйте!
Хочу сказати, що такий рецепт приготування щуки в рукаві в духовці мені дійсно дуже подобається, і я вам щиро пропоную його випробувати. Риба виходить соковитою і ніжною, адже овочі, а особливо, такі "соковиті", як помідор і цибулю, не дозволяють рибку пересохнути в духовці. Так що по-справжньому ароматне і святкове блюдо виходить. А ось і сам рецепт щуки в рукаві в духовці з фото!
- Щука - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Помідор - 6 штук
- Лимон - 1/2 штуки
- Спеції - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
1. Всі овочі подрібнити і заправити соком половини лимона. Сюди ж - спеції. Перемішаємо.
2. Тепер рибу чистимо, натираємо сіллю і спеціями з усіх боків. Всередину трамбуємо овочеву суміш, закріплюємо позиками рибки джгутами.
3. Тепер деко або форму змажемо маслом, викладаємо рибу, прикрашаємо кружками лимона. Розміщуємо разом з формою в пакет. Пов'язуємо краю і робимо отвори у верхній частині пакета. Ставимо деко з рибою в рукаві в холодну духовку і потім включаємо.
4. Запікаємо в духовці 40 хвилин при 200 градусах після нагрівання. Смачного!