Рецепт Щи з шинкою «старомосковские» фото

Щи з шинкою «старомосковские»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Капуста , Курка , Білокачанна капуста
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Супи , Щи
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Для справжніх шанувальників традиційної російської кухні хочу запропонувати чудове перша страва. Покажу, як приготувати борщ з шинкою"старомосковского" - ситні, апетитні і пікантні. Рекомендую!

Опис приготування:

Основою для бульйону краще взяти курку або нежирне м'ясо, наприклад. Обов'язково додайте жменю сухих грибів, буде приголомшливий аромат і смак. А в іншому все досить просто. Зварити борщ можна і на плиті або в мультиварці, наприклад. Перед подачею доповнити блюдо можна зеленню або сметаною до смаку.

  • Курка - 400 грам
  • Гриби сушені - 30 грам
  • Капуста - 300 грам
  • Картопля - 300 грам
  • Шинка - 200 грам
  • Манна крупа - 30 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Цибулина - 1 штука
  • Стебло селери - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Сіль і спеції - За смаком
щи з шинкою
1. Курку вимийте, викладіть в каструлю і залийте водою. Додайте гриби. Варіть бульйон на повільному вогні, прибираючи піну, до м'якості курочки.
щи з шинкою
2. На сковороді розігрійте олію і викладіть подрібнену цибулю.
щи з шинкою
3. Додайте подрібнений селера, морква і спеції.
щи з шинкою
4. Всипте манку, перемішайте і смажте пару хвилин.
щи з шинкою
5. З бульйону дістаньте м'ясо і викладіть туди нашатковану капусту.
щи з шинкою
6. Додайте нарізану кубиками картоплю.
щи з шинкою
7. Викладіть овочі і варіть хвилин 10 на середньому вогні. Додайте сіль і спеції за смаком.
щи з шинкою
8. Надішліть в каструлю нарізану курочку і шинку. Варіть ще хвилин 8.
щи з шинкою
9. В кінці додайте лавровий лист і при бажанні часник. Зніміть готові щі з вогню і залиште під кришкою хвилин на 20 перед подачею.
Смачного!

Схожі рецепти