Рецепт Берлінський салат з шинкою фото

Берлінський салат з шинкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
М'ясо, Субпродукти, Шинка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Салати

Пропоную вам рецепт приготування берлінського салату з шинкою - швидкого в приготуванні, ситного і залишає приємний післясмак.

Як приготувати "берлінський салат"?

1. Насамперед треба відварити яйця круто, потім остудити, почистити і нарізати невеликими кубиками.

2. Сир наріжте тонкими смужками або натріть на крупній тертці.

3. Огірок, болгарський перець і кріп, промийте, просушіть. Кріп подрібніть. Огірок наріжте кубиками. Якщо огірок у вас покупної, то шкірку краще зняти. І великі водянисті насіння також краще вирізати. Болгарський перець очистіть від насіння і наріжте кубиками.

4. Залишилося змішати все приготовані інгредієнти в мисці. Заправте салат майонезом. Спробуйте. Можна додати сіль і перець, якщо відчуваєте, що треба. Я звичайно не додаю.

От і все! Салат готовий. Можна подавати до столу. Зауважу, що "берлінський салат" виходить дуже ситним - шинка, сир, майонез, яйця, тому він цілком може замінити закуски на полуденок або легка вечеря. Такий салат хороший буде і на святковому столі.

Смачного!

  • Шинка - 300 грам
  • Твердий сир - 50 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Огірок - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Кріп - За смаком
  • Майонез - За смаком
Як приготувати "берлінський салат"?

1. Насамперед треба відварити яйця круто, потім остудити, почистити і нарізати невеликими кубиками.

2. Сир наріжте тонкими смужками або натріть на крупній тертці.

3. Огірок, болгарський перець і кріп, промийте, просушіть. Кріп подрібніть. Огірок наріжте кубиками. Якщо огірок у вас покупної, то шкірку краще зняти. І великі водянисті насіння також краще вирізати. Болгарський перець очистіть від насіння і наріжте кубиками.

4. Залишилося змішати все приготовані інгредієнти в мисці. Заправте салат майонезом. Спробуйте. Можна додати сіль і перець, якщо відчуваєте, що треба. Я звичайно не додаю.

От і все! Салат готовий. Можна подавати до столу. Зауважу, що "берлінський салат" виходить дуже ситним - шинка, сир, майонез, яйця, тому він цілком може замінити закуски на полуденок або легка вечеря. Такий салат хороший буде і на святковому столі.

Смачного!

Схожі рецепти