Рецепт Щавель на курячому бульйоні фото

Щавель на курячому бульйоні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Зелень , Щавель
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви не знаєте, що зробити на обід, тоді зверніть увагу на цей дуже простий, але досить класний варіант, як приготувати щавель на курячому бульйоні. Відмінний суп для всієї родини.

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт щавлю на курячому бульйоні, який без праці повторить навіть новачок на кухні. Суп виходить дуже легким і смачним. Яйця необов'язково збивати і вливати, їх можна просто окремо відварити круто і подавати, розклавши порційно по тарілочках. Подавайте супчик до столу зі сметаною або майонезом.

  • Грудка куряча - 1 штука
  • Картопля - 4-5 штук
  • Морква - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Щевельов - 100 грам
  • Яйце - 2-3 штук
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
щавель на курячому бульйоні - фото крок 1
1. Грудку викладіть в каструлю, залийте водою і відправте на вогонь. Після закипання акуратно видаліть піну і залиште на середньому вогні варитися до м'якості м'яса.
щавель на курячому бульйоні - фото крок 2
2. Після дістаньте грудку і при бажанні процідіть бульйон. Очистіть картопля, наріжте його маленькими кубиками.
щавель на курячому бульйоні - фото крок 3
3. Очистіть цибулю і моркву, подрібніть їх. При бажанні можете попередньо обсмажити їх в невеликій кількості рослинного масла.
щавель на курячому бульйоні - фото крок 4
4. Бульйон знову відправте на вогонь, викладіть в нього цибулю з морквою. Також можете додати трохи солодкого перцю. Для кольору використовуйте пару ложок томатної пасти.
щавель на курячому бульйоні - фото крок 5
5. Викладіть в каструлю картоплю. Після закипання підсолити, зменшіть вогонь до середнього і варіть хвилин 10.
щавель на курячому бульйоні - фото крок 6
6. Тим часом злегка остигнула грудку відокремте від кісток і шкірки. Наріжте м'якоть і викладіть в бульйон.
щавель на курячому бульйоні - фото крок 7
7. Щавель вимийте, обсушити трохи і подрібніть.
щавель на курячому бульйоні - фото крок 8
8. Викладіть його в каструлю. Щавель на курячому бульйоні в домашніх умовах повинен проваритися хвилин 5. Яйця збийте в глибокій тарілочці виделкою. Повільно влийте їх в суп. Перемішайте. Проваріть все разом хвилин 5, а потім вимикайте вогонь. Подавайте супчик з ложкою сметани (порційно її розкладаємо по тарілочках).

Схожі рецепти