Рецепт Сазан зі сметаною фото

Сазан зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Короп
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в рукаві
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Це дуже смачна риба, приготована зі сметаною в духовці. Рецепт простий, впорається з ним будь-яка господиня. Ніжне і соковите м'ясо, ароматна підлива зі сметани і рибного соку ... І все це дуже просто!

Опис приготування:

Короп, запечений в духовці, да в сметані - це дуже смачно. Найбільше зусиль вам доведеться витратити на чистку риби, а все інше робиться швидко і просто. А поки рибка запікатиметься, ви зможете приготувати гарнір до неї або салат зі свіжих овочів. Якщо у вас немає часу для того, щоб сазан трохи замаринувати, можете цей етап пропустити, якість рибки і смак особливо не постраждають. От і все, можна починати готувати. А щоб зробити сазана зі сметаною ще смачніше, додайте до риби перед запіканням сухі ароматні трави або свіжу зелень. Смачної вам рибки!

  • Короп - 1, 5 кілограма
  • Крем - 200 грам
  • Мед - 0, 5 Ст. Ложки
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
сазан зі сметаною - фото крок 1
Чистимо рибу від луски, видаляємо нутрощі і зябра. Потім добре промиваємо та нарізаємо на шматки.
сазан зі сметаною - фото крок 2
Складаємо шматки сазана в миску, рівномірно солимо і скроплюємо соком лимона.
сазан зі сметаною - фото крок 3
Змішуємо мед зі сметаною, цією сумішшю заливаємо сазана. Залишимо рибу промаринуватися хоча б хвилин на 30.
сазан зі сметаною - фото крок 4
Зав'язуємо один край рукава для запікання, викладаємо в рукав рибу з маринадом. Зав'язуємо другий кінець рукава.
сазан зі сметаною - фото крок 5
Запікаємо рибу в духовці при температурі 200 градусів хвилин 30-35.

Схожі рецепти