Сазан зі сметаною

Сазан зі сметаною
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Це дуже смачна риба, приготована зі сметаною в духовці. рецепт простий, впорається з ним будь-яка господиня. Ніжне і соковите м'ясо, ароматна підлива зі сметани і рибного соку ... і все це дуже просто!

опис приготування:

короп, запечений в духовці, да в сметані - це дуже смачно. Найбільше зусиль вам доведеться витратити на чистку риби, а все інше робиться швидко і просто. А поки рибка запікатиметься, ви зможете приготувати гарнір до неї або салат зі свіжих овочів. Якщо у вас немає часу для того, щоб сазан трохи замаринувати, можете цей етап пропустити, якість рибки і смак особливо не постраждають. От і все, можна починати готувати. А щоб зробити сазана зі сметаною ще смачніше, додайте до риби перед запіканням сухі ароматні трави або свіжу зелень. Смачної вам рибки!

  • короп— 1,5 кілограма
  • крем— 200 грам
  • мед— 0,5 Ст. ложки
  • лимон— 1/2 штуки
  • сіль— 1 Чайна ложка
Сазан зі сметаною - фото крок 1 Чистимо рибу від луски, видаляємо нутрощі і зябра. Потім добре промиваємо та нарізаємо на шматки.

Сазан зі сметаною - фото крок 2 Складаємо шматки сазана в миску, рівномірно солимо і скроплюємо соком лимона.

Сазан зі сметаною - фото крок 3 Змішуємо мед зі сметаною, цією сумішшю заливаємо сазана. Залишимо рибу промаринуватися хоча б хвилин на 30.

Сазан зі сметаною - фото крок 4 Зав'язуємо один край рукава для запікання, викладаємо в рукав рибу з маринадом. Зав'язуємо другий кінець рукава.

Сазан зі сметаною - фото крок 5 Запікаємо рибу в духовці при температурі 200 градусів хвилин 30-35.

Схожі рецепти

Сазан зі сметаною в духовці

Сазан зі сметаною в духовці

Ніжне і соковите, корисне і смачне блюдо з сазана, приготоване в духовці, не відніме у вас багато часу. Рецепт дуже простий, і у вас все вийде - це точно! опис приготування: Подобається мені готувати рибу в духовці: підготував, засунув в духовку - і вільний Не треба стояти над плитою, немає в ...

читати далі
Ніжний апельсиновий сазан в духовці

Ніжний апельсиновий сазан в духовці

Сазан - риба ніжна і смак у неї трохи солодкуватий. Поливати її лимонним соком здається мені занадто грубо. Спробуйте запекти свіжого сазана з апельсинами, тим більше, це дуже легко і просто! смак відмінний! опис приготування: Свіжа риба, та ще й з апельсином — ідеальне блюдо! Свіжий сазан май...

читати далі
Сазан гарячого копчення

Сазан гарячого копчення

Смачна риба сазан, а вже копчений гарячим — взагалі смакота! Обов'язково спробуйте приготувати цю рибку таким чином. гарантую успіх. Порадуте себе і своїх близьких смачною рибкою. опис приготування: Сазан - дуже смачна риба. Як би ви її не приготували, з'їдається швидко і без залишку. А ви зна...

читати далі
Сазан смажений з цибулею

Сазан смажений з цибулею

Мені б хотілося з вами поділитися дуже простим, але в той же час неймовірно класним варіантом, як приготувати сазана смаженого з цибулею. Прекрасне блюдо для всієї родини на обід або вечерю. опис приготування: Це простий рецепт сазана смаженого з цибулею можна сміливо назвати одним із самих бю...

читати далі
Сазан з гречкою в духовці

Сазан з гречкою в духовці

Просте і цікаве блюдо для сімейного обіду або вечері. Любителям рибки має сподобатися, тим більше що ніякого гарніру не буде потрібно: він вже є. опис приготування: Дуже рідко рибу фарширують гречкою, а даремно. Любителям риби повинен сподобатися смак цього простого блюда. Сазан і сам по собі ...

читати далі