Сардельки з сиром в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Всім відомо, що сардельки особливо улюблені в Німеччині. Там їх часто подають як закуску до пива. Але вони гарні і як самостійне блюдо. Сьогодні ми приготуємо сардельки з сиром в духовці.
Сардельки - самі по собі дуже ситний і калорійний продукт. Якщо ви стежите за фігурою, краще вживати їх з овочами, причому зі свіжими. Додаючи сир, калорії тільки зростають. Тому такі страви краще готувати для особливих випадків.
- Sardel'ki - 4 штуки
- Сир - 100 грам
- Помідори - 4 штуки
- Зелень, спеції - За смаком
Беремо чотири хороші, добротні сардельки. Уздовж кожної з них робимо надріз. Тепер сардельки "розкрилися", їх можна начиняти.
Закладаємо в сардельки шматочки твердого сиру. Взагалі сир можна використовувати будь-який. Хоч твердий, хоч м'який. Від цього буде залежати температурний режим і час. Якщо сир твердий, плавитися він буде довше. Зверху посипаємо тертим сиром.
Розігріваємо духовку десь градусів до 220. Б'юся об заклад, що шлях наш sardel'ki. Можна їх заздалегідь посипати зеленню і покласти колечка помідорів. Але ми зробимо це пізніше. Дістаємо їх через 10 хвилин.
Ось такі у нас вийшли сардельки з сиром. Ароматні, з хрусткою сирною скоринкою. До них я подам свіжу зелень і помідори черрі. Ось, які сардельки всередині. Смачного!