Сардельки в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Запечені сардельки - це смачно, ситно і недорого. Можете подати такі зі свіжими овочами, з гарніром або просто з хлібом. А ви знаєте, як приготувати сардельки в духовці? Все дуже просто!
Можете використовувати готові сардельки або зробіть їх самостійно. У мене були сардельки з індичого фаршу. Запікаю їх відразу з болгарським перцем, так набагато смачніше. Перці віддають свій аромат, а також це відмінне доповнення-гарнір. Подавайте блюдо через пару хвилин після запікання.
- Італійські сардельки з індичого фаршу - 900 грам
- Червоний перець - 2 штуки
- Зелений перець - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Базилік - За смаком
- Оливкова олія - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
1. Вимийте перці, очистіть кожен від насіння і наріжте невеликими клинами. Очистіть цибулю і наріжте його півкільцями або кільцями. Викладіть у форму для запікання овочі, потім розподіліть сардельки і посипте базиліком, полийте декількома краплями масла, сіль і poperčite.
2. Накрийте форму фольгою і відправте в розігріту до 160 градусів духовку на 1 час, потім дістаньте форму і зніміть фольгу, злийте рідину, що.
3. Поверніть форму ще на 20 хвилин в духовку. Перекладіть сосиски з овочами в тарілку і подавайте з білим хлібом.