Сардельки в тесті в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Сардельки в тесті в духовці - таке просто і смачна страва! Будь-яка дитина скаже вам "спасибі", якщо ви приготуєте йому таку смакоту. Аромат під час приготування буде карколомний!
Як приготувати сардельки в тесті в духовці? Дуже просто! Для цього вам знадобиться мінімум часу та інгредієнтів. Останні, до речі, доступні: їх можна за пару хвилин купити в будь-якому магазині. Через якихось півгодини на вашому столі буде смачний перекус для всієї родини!
- Sardel'ki - 1 кілограм
- Тісто листкове - 1 кілограм
- Жовток - 1 штука
- Олія - 1 Ст. Ложка (для змазування дека)
Сардельки очистіть від шкірки. Відваріть їх (близько п'яти хвилин) в несолоної воді. Розріжте сардельки навпіл. Якщо у вас є бажання, то ви можете використовувати сардельки з сиром, це додасть страві цікавий смак.
Листкове тісто розморозити і розкачати як можна тонше. Наріжте його на смужки. Загорніть в смужки листкового тіста кожну половинку сардельки. Тісто можна приготувати самостійно, але якщо ви хочете заощадити час, то краще купити в магазині готове.
Змастіть деко олією. Викладіть сардельки на нього, залишаючи між ними відстань, щоб під час випікання сардельки не прилипли один до одного. Жовток розбийте в чашку, змастіть їм за допомогою кулінарної силіконової пензлика тісто на сардельках.
Випікайте сардельки 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Готові сардельки подавайте гарячими. Як гарнір ідеально підійде кисла тушкована капуста. За бажанням додайте в якості соусу кетчуп або майонез. Смачного!