Сардельки в листковому тісті в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Я люблю доповнювати звичайні рецепти якимись своїми фішками. Ось і блюдо нижче теж удосконалила. Спробуйте зробити його саме в такому вигляді, просто пальчики оближіть! Смачно і просто!
Отже, я розповім, як приготувати сардельки в листковому тісті в духовці. Вся моя родина уплітає їх за обидві щоки тому, що є один секрет: я фарширую їх начинкою. Це зробити досить просто, зате наскільки більше смакових відчуттів отримаєте в результаті. Робиться все швидко, просто попередньо треба розморозити тісто.
- Листкове тісто - 500 грам
- Sardel'ki - 3-5 штук
- Твердий сир - 150 грам
- Варене яйце - 1-2 штук
- Часник - 2 зубчики
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Яєчний жовток - 1 штука
- Кунжут - За смаком
Попередньо відваріть яйця і розморозити тісто. З наших сардельок видаліть м'якоть, залишивши трохи по краях.
Тепер зробіть начинку. У чеснокодавилке измельчитечасник. Натріть сир з яйцем на дрібній тертці. Поріжте м'якоть сардельок. Все перемішайте разом з парою ложок майонезу. Вийшла сумішшю начините сардельки.
Листкове тісто наріжте на смужки, замотують ними ковбасні вироби. Обов'язково змастіть їх жовтком, щоб подрумянились. Можете посипати кунжутом. Залишилося лише запекти в духовці хвилин 15 - і можна насолоджуватися прекрасним блюдом!