Рецепт Сардельки в листковому тісті в духовці фото

Сардельки в листковому тісті в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На святковий стіл , День народження
Страви в тесті
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 25 хв.

Я люблю доповнювати звичайні рецепти якимись своїми фішками. Ось і блюдо нижче теж удосконалила. Спробуйте зробити його саме в такому вигляді, просто пальчики оближіть! Смачно і просто!

Опис приготування:

Отже, я розповім, як приготувати сардельки в листковому тісті в духовці. Вся моя родина уплітає їх за обидві щоки тому, що є один секрет: я фарширую їх начинкою. Це зробити досить просто, зате наскільки більше смакових відчуттів отримаєте в результаті. Робиться все швидко, просто попередньо треба розморозити тісто.

  • Листкове тісто - 500 грам
  • Sardel'ki - 3-5 штук
  • Твердий сир - 150 грам
  • Варене яйце - 1-2 штук
  • Часник - 2 зубчики
  • Майонез - 2-3 Ст. Ложок
  • Яєчний жовток - 1 штука
  • Кунжут - За смаком
сардельки в листковому тісті в духовці - фото крок 1
Попередньо відваріть яйця і розморозити тісто. З наших сардельок видаліть м'якоть, залишивши трохи по краях.
сардельки в листковому тісті в духовці - фото крок 2
Тепер зробіть начинку. У чеснокодавилке измельчитечасник. Натріть сир з яйцем на дрібній тертці. Поріжте м'якоть сардельок. Все перемішайте разом з парою ложок майонезу. Вийшла сумішшю начините сардельки.
сардельки в листковому тісті в духовці - фото крок 3
Листкове тісто наріжте на смужки, замотують ними ковбасні вироби. Обов'язково змастіть їх жовтком, щоб подрумянились. Можете посипати кунжутом. Залишилося лише запекти в духовці хвилин 15 - і можна насолоджуватися прекрасним блюдом!

Схожі рецепти