Рецепт Сардельки в тісті смажені фото

Сардельки в тісті смажені
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка, Страви в тесті

Відмінний рецепт для перекусу. Блюдо зовсім не хитра, але знайдіть того, хто від нього відязикаться. І дорослі, і діти дуже люблять сардельки в тісті смажені і часто просять приготувати їх ще і ще.


Я би сказала, що мій рецепт, як приготувати сардельки в тісті смажені, нагадує готування пиріжків. Що, так і є! Приготуємо правильне тісто, додамо до нього начинку - і виходить дуже смачне і просто блюдо. Такі сардельки в тісті смажені можна взяти з собою в дорогу або на роботу.

  • Борошно - 1 кілограм
  • Молоко - 720 грам
  • Дріжджі сухі - 11 грам
  • Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Sardel'ki - 12 штук
сардельки в тісті смажені - фото крок 1
На самому початку зробимо тісто. Кращим для нас буде дріжджове на молоці і без яєць. Просійте борошно, всипте в неї дріжджі. Трохи нагрійте молоко. Розчиніть в ньому цукор з сіллю. Змішайте суху і молочну суміші.
сардельки в тісті смажені - фото крок 2
Добре замісити тісто. Майже в самому кінці влийте 1 ст. Ложку рослинної олії, продовжуйте заважати. Тісто має перестати липнути до рук. Потім накрийте його плівкою. Приберіть в тепле місце приблизно на 3 годину, щоб воно піднялося.
сардельки в тісті смажені - фото крок 3
Через цей час розкачайте тісто, розріжте його на шматочки і форми необхідного розміру. Сардельки розрізати подовжньо і викладіть в тестові коржі, ретельно закріплюйте тісто по краях.
сардельки в тісті смажені - фото крок 4
Залишилося тільки все підсмажити. У розігрітій сковороді з рослинним маслом готуйте сардельки в тісті смажені до золотої скоринки. Наш перекус готовий!

Схожі рецепти