Рецепт Сосиски в листковому тісті смажені фото

Сосиски в листковому тісті смажені
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Сосиски
Низькокалорійні
На природу , На сніданок
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 20 хв.

Для любителів домашніх ласощів пропоную варіант швидкої і ситної закуски - рецепт приготування сосисок в листковому тісті, смажених на сковороді. Хрустка скоринка, соковита начинка - апетитно і просто!

Опис приготування:

Перед вами класичний рецепт сосисок в листковому тісті смажених, але при бажанні блюдо можна доповнити сиром, гострим соусом або різними спеціями за смаком.

1. Листкове тісто розкачати на присипаної борошном поверхні. Чим тонше воно буде розкачати, тим менше воно підніметься в процесі смаження.

2. Сосиски вимити, обсушити і очистити при необхідності.

3. Нарізати тісто на тонкі смужки. На край кожної покласти сосиску і акуратно загорнути, роблячи невеликий нахлест.

4. На сковороді розігріти олію. Щоб сосиски в листковому тісті смажені в домашніх умовах були з усіх боків з апетитною скоринкою можна використовувати досить багато масла або фритюрницю.

5. Коли тісто повністю обсмажене з усіх боків, викласти сосиски на паперовий рушник і промокнути масло.

Подавати до столу їх можна з гарніром або соусом. Також це відмінний варіант для перекусу на пікніку або закуски для гостей. Вони смачні як гарячі, так і вже остиглі.

  • Листкове тісто - 500 грам
  • Сосиски - 8-10 штук
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
Перед вами класичний рецепт сосисок в листковому тісті смажених, але при бажанні блюдо можна доповнити сиром, гострим соусом або різними спеціями за смаком.

1. Листкове тісто розкачати на присипаної борошном поверхні. Чим тонше воно буде розкачати, тим менше воно підніметься в процесі смаження.

2. Сосиски вимити, обсушити і очистити при необхідності.

3. Нарізати тісто на тонкі смужки. На край кожної покласти сосиску і акуратно загорнути, роблячи невеликий нахлест.

4. На сковороді розігріти олію. Щоб сосиски в листковому тісті смажені в домашніх умовах були з усіх боків з апетитною скоринкою можна використовувати досить багато масла або фритюрницю.

5. Коли тісто повністю обсмажене з усіх боків, викласти сосиски на паперовий рушник і промокнути масло.

Подавати до столу їх можна з гарніром або соусом. Також це відмінний варіант для перекусу на пікніку або закуски для гостей. Вони смачні як гарячі, так і вже остиглі.

Схожі рецепти