Рецепт Сардельки смажені фото

Сардельки смажені
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Сосиски
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.

Практично в кожному супермаркеті продаються хороші сардельки, проте навіть правильно посмажити їх вдається не всім - хтось їх засушує і переживає, хтось подає сирими… Вчимося смажити сардельки.

Опис приготування:

Моя троюрідна сестра вийшла заміж за німця і живе в Берліні. Коли я гостювала у них, була здивована тим, як Штефан (її чоловік) смажить традиційні німецькі сардельки. У нас зазвичай їх як готують: або в окропі відварюють, або на маслі смажать. Німці ж використовують такий собі комбінований варіант - спершу гасять в киплячій воді, а потім злегка обсмажують до скориночки. Дійсно, таким чином смажені сардельки виходять дуже смачними. Рекомендую спробувати.

  • Sardel'ki - 2 штуки
  • Вода - 300 мілілітрів
сардельки смажені - фото крок 1
У глибоку сковороду налити воду. Поставити на вогонь.
сардельки смажені - фото крок 2
Довести до кипіння.
сардельки смажені - фото крок 3
Сардельки очистити від шкірки (якщо вона є) і злегка наколоти виделкою.
сардельки смажені - фото крок 4
Викласти сардельки в киплячу воду.
сардельки смажені - фото крок 5
Коли вода випарується, а сардельки покриються легкої коричневою скоринкою - можна знімати з вогню і подавати.
сардельки смажені - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти