Сардельки смажені
(покроковий рецепт з фото)
Практично в кожному супермаркеті продаються хороші сардельки, проте навіть правильно посмажити їх вдається не всім - хтось їх засушує і переживає, хтось подає сирими… Вчимося смажити сардельки.
Моя троюрідна сестра вийшла заміж за німця і живе в Берліні. Коли я гостювала у них, була здивована тим, як Штефан (її чоловік) смажить традиційні німецькі сардельки. У нас зазвичай їх як готують: або в окропі відварюють, або на маслі смажать. Німці ж використовують такий собі комбінований варіант - спершу гасять в киплячій воді, а потім злегка обсмажують до скориночки. Дійсно, таким чином смажені сардельки виходять дуже смачними. Рекомендую спробувати.
- Sardel'ki - 2 штуки
- Вода - 300 мілілітрів
У глибоку сковороду налити воду. Поставити на вогонь.
Довести до кипіння.
Сардельки очистити від шкірки (якщо вона є) і злегка наколоти виделкою.
Викласти сардельки в киплячу воду.
Коли вода випарується, а сардельки покриються легкої коричневою скоринкою - можна знімати з вогню і подавати.
Смачного!