Сaнгрія іспанська
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні з задоволенням розповім вам, як приготувати сангрию іспанську швидко і просто. Цей смачний легкий алкогольний напій безсумнівно прикрасить будь-яку вечірку в сезон фруктів і ягід.
Іспанці знають толк в напоях! Це освіжаючий ласощі можна сервірувати так, як дозволить ваша фантазія. Ви можете також додавати в сангрию абсолютно будь-які фрукти на ваш смак. І, звичайно ж, такі солодкі коктейлі ще смачніше пити через соломку. Рекомендую!
- Червоне вино - 1 літр
- Апельсиновий сік - 0, 5 L (кращий варіант - свіжовичавлений сік)
- Банановий лікер - 100 мілілітрів
- Яблуко - 2 штуки
- Апельсин - 1 штука
- Банан - 1 штука
- Полуниця - 150 грам
- Виноград - 100 грам (без кісточок)
- Вапно - 1 штука
- Кубики льоду - 16 штук
1
Візьміть великий глечик (місткістю не менше 2 літрів) з широкою шийкою. Налийте в нього червоне вино, банановий лікер і апельсиновий сік. Перемішайте.
2
Помийте всі фрукти, наріжте їх дрібними кубиками. Додайте в глечик, перемішайте і поставте в холодильник на 15 хвилин.
3
Розлийте напій по келихах, додайте в кожен келих по 2 кубики льоду.
4
Наріжте лайм на 8 тонких слайсів, прикрасьте ними келихи. Готово!