Рецепт Сaнгрія іспанська фото

Сaнгрія іспанська
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Ягоди , Фрукти
На святковий стіл , Літні , Фуршет
Напої , Алкогольні , Фруктові
Кількість порцій: 8
Час приготування: 30 хв.

Сьогодні з задоволенням розповім вам, як приготувати сангрию іспанську швидко і просто. Цей смачний легкий алкогольний напій безсумнівно прикрасить будь-яку вечірку в сезон фруктів і ягід.

Опис приготування:

Іспанці знають толк в напоях! Це освіжаючий ласощі можна сервірувати так, як дозволить ваша фантазія. Ви можете також додавати в сангрию абсолютно будь-які фрукти на ваш смак. І, звичайно ж, такі солодкі коктейлі ще смачніше пити через соломку. Рекомендую!

  • Червоне вино - 1 літр
  • Апельсиновий сік - 0, 5 L (кращий варіант - свіжовичавлений сік)
  • Банановий лікер - 100 мілілітрів
  • Яблуко - 2 штуки
  • Апельсин - 1 штука
  • Банан - 1 штука
  • Полуниця - 150 грам
  • Виноград - 100 грам (без кісточок)
  • Вапно - 1 штука
  • Кубики льоду - 16 штук
1

Візьміть великий глечик (місткістю не менше 2 літрів) з широкою шийкою. Налийте в нього червоне вино, банановий лікер і апельсиновий сік. Перемішайте.

2
Помийте всі фрукти, наріжте їх дрібними кубиками. Додайте в глечик, перемішайте і поставте в холодильник на 15 хвилин.
3
Розлийте напій по келихах, додайте в кожен келих по 2 кубики льоду.
4
Наріжте лайм на 8 тонких слайсів, прикрасьте ними келихи. Готово!

Схожі рецепти