Рецепт Сандвіч «Монте-Крісто» фото

Сандвіч «Монте-Крісто»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Субпродукти , Шинка
ПП рецепти
На полуденок , На сніданок
Бургери , Бутерброди
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Sеndvich "Монте-Крісто" готується з білого хліба, сиру, шинки, обсмажується і подається на сніданок зазвичай. Він - простий, ситний, смачний і гарячий! те, що треба вранці. Зваріть кави або залийте чай!

Опис приготування:

Є кілька десятків варіантів приготування сендвіча"Монте-Крісто" . Мій рецепт, як мені здається, - найпростіший. Спробуйте приготувати, додавши свої інгредієнти. Експериментуйте!

  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Молоко - 1/3 склянки
  • Яйця - 4 штуки
  • Сир - 50 грам
  • Батон або білий хліб - 8 скибочок
  • Шинка - 8 скибочок
Sеndvich & Quot; Монте-Крісто
1. Сир наріжте скибочками. Викладіть на шматочок батона дві скибочки шинки, один шматочок сиру і накрийте другим шматочком батона.
Sеndvich & Quot; Монте-Крісто
2. Яйця збийте вінчиком або виделкою з молоком.
Sеndvich & Quot; Монте-Крісто
3. Опустіть готовий бутерброд в молочно-яєчної суміші.
Sеndvich & Quot; Монте-Крісто
4. У сковороду викладіть масло. Нагрійте на середньо-високому вогні. Обсмажуйте сендвічі 7-8 хвилин з кожного боку.
Sеndvich & Quot; Монте-Крісто
5. Готовий сендвіч"Монте-Крісто" треба злегка остудити і подавати.
Sеndvich & Quot; Монте-Крісто
6. Деякі посипають сендвіч"Монте-Крісто" цукровою пудрою. Але це вже за смаком. Смачного!

Схожі рецепти