Рецепт Сандвіч «Монте-Крісто» фото

Сандвіч «Монте-Крісто»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо, Субпродукти, Шинка
ПП рецепти
На полуденок, На сніданок
Бургери, Бутерброди

Sеndvich "монте-Крісто" готується з білого хліба, сиру, шинки, обсмажується і подається на сніданок зазвичай. Він - простий, ситний, смачний і гарячий! те, що треба вранці. Зваріть кави або залийте чай!

Є кілька десятків варіантів приготування сендвіча "монте-Крісто" . Мій рецепт, як мені здається, - найпростіший. Спробуйте приготувати, додавши свої інгредієнти. Експериментуйте!

  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Молоко - 1/3 склянки
  • Яйця - 4 штуки
  • Сир - 50 грам
  • Батон або білий хліб - 8 скибочок
  • Шинка - 8 скибочок
Sеndvich
2. Яйця збийте вінчиком або виделкою з молоком.
Sеndvich
4. У сковороду викладіть масло. Нагрійте на середньо-високому вогні. Обсмажуйте сендвічі 7-8 хвилин з кожного боку.
Sеndvich
6. Деякі посипають сендвіч "монте-Крісто" цукровою пудрою. Але це вже за смаком. Смачного!

Схожі рецепти