Сандвіч «Монте-Крісто»
(покроковий рецепт з фото)
Sеndvich "монте-Крісто" готується з білого хліба, сиру, шинки, обсмажується і подається на сніданок зазвичай. Він - простий, ситний, смачний і гарячий! те, що треба вранці. Зваріть кави або залийте чай!
Є кілька десятків варіантів приготування сендвіча "монте-Крісто" . Мій рецепт, як мені здається, - найпростіший. Спробуйте приготувати, додавши свої інгредієнти. Експериментуйте!
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Молоко - 1/3 склянки
- Яйця - 4 штуки
- Сир - 50 грам
- Батон або білий хліб - 8 скибочок
- Шинка - 8 скибочок
2. Яйця збийте вінчиком або виделкою з молоком.
4. У сковороду викладіть масло. Нагрійте на середньо-високому вогні. Обсмажуйте сендвічі 7-8 хвилин з кожного боку.
6. Деякі посипають сендвіч "монте-Крісто" цукровою пудрою. Але це вже за смаком. Смачного!