Сандвіч «Монте-Крісто»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.
Sеndvich "Монте-Крісто" готується з білого хліба, сиру, шинки, обсмажується і подається на сніданок зазвичай. Він - простий, ситний, смачний і гарячий! те, що треба вранці. Зваріть кави або залийте чай!
Опис приготування:
Є кілька десятків варіантів приготування сендвіча"Монте-Крісто" . Мій рецепт, як мені здається, - найпростіший. Спробуйте приготувати, додавши свої інгредієнти. Експериментуйте!
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Молоко - 1/3 склянки
- Яйця - 4 штуки
- Сир - 50 грам
- Батон або білий хліб - 8 скибочок
- Шинка - 8 скибочок
1. Сир наріжте скибочками. Викладіть на шматочок батона дві скибочки шинки, один шматочок сиру і накрийте другим шматочком батона.
2. Яйця збийте вінчиком або виделкою з молоком.
3. Опустіть готовий бутерброд в молочно-яєчної суміші.
4. У сковороду викладіть масло. Нагрійте на середньо-високому вогні. Обсмажуйте сендвічі 7-8 хвилин з кожного боку.
5. Готовий сендвіч"Монте-Крісто" треба злегка остудити і подавати.
6. Деякі посипають сендвіч"Монте-Крісто" цукровою пудрою. Але це вже за смаком. Смачного!