Сандвіч «Рубен»
(покроковий рецепт з фото)
Гарячий американський сендвіч "рубен" - це зарум'янений житній хліб, хрустка квашена капуста, соковита яловичина і тягучий сир з чудовим соусом. Смак сендвіча неодмінно вас порадує.
Іноді немає нічого кращого, ніж хороший сендвіч! Оригінальний американський "рубен" - це сендвіч з яловичиною, квашеною капустою і швейцарським сиром російською житньому хлібі. Чи знаєте ви, що він є кращим в країні сендвічів для готелів і ресторанів на думку суддів Національного конкурсу ідей для сендвічів, в якому беруть участь понад 600 різних сендвічів? Цей "рубен" дуже гармонійний! Подається обов'язково гарячим і повинен бути пожежі в маслі або на грилі. Я з вами поділюся, як приготувати сендвіч "рубен" .
- Яловичина - 100 грам (відварна або запечена)
- Житній хліб - 2 штуки (скибочки)
- Капуста квашена - 100 грам
- Сир твердий - 2 скибочки
- Вершкове масло - 10 грам
- Кетчуп - 1 Ст. Ложка
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Хрін - 1 Чайна ложка
- Огірок солоний - 1-2 штук
Підготуйте інгредієнти.
Приготуйте соус.
Огірок натріть на дрібній тертці. У глибокій тарілці соєденіте майонез, кетчуп, хрін і огірок.
Огірок натріть на дрібній тертці. У глибокій тарілці соєденіте майонез, кетчуп, хрін і огірок.
Добре все перемішайте.
Два шматочка хліба намажте вершковим маслом.
Одну половинку змастіть соусом. На другу покладіть квашену капусту.
На капусту покладіть ложку соусу.
На одну половинку покладіть сир, на іншу шматочок відвареної або запечена яловичини.
Соєденіте дві половинки сендвіча.
Смажте сендвіч "рубен" на розігрітій сковороді з додаванням невеликої кількості масла з обох сторін.
Сендвіч "рубен" готовий! Розріжте на дві половинки.
Смачного!
Смачного!