Рецепт Сандвіч «Рубен» фото

Сандвіч «Рубен»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Яловичина
ПП рецепти
На швидку руку , На сніданок
Сандвіч
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 хв.

Гарячий американський сендвіч"Рубен" - це зарум'янений житній хліб, хрустка квашена капуста, соковита яловичина і тягучий сир з чудовим соусом. Смак сендвіча неодмінно вас порадує.

Опис приготування:

Іноді немає нічого кращого, ніж хороший сендвіч! Оригінальний американський"Рубен" - це сендвіч з яловичиною, квашеною капустою і швейцарським сиром російською житньому хлібі. Чи знаєте ви, що він є кращим в країні сендвічів для готелів і ресторанів на думку суддів Національного конкурсу ідей для сендвічів, в якому беруть участь понад 600 різних сендвічів? Цей"Рубен" дуже гармонійний! Подається обов'язково гарячим і повинен бути пожежі в маслі або на грилі. Я з вами поділюся, як приготувати сендвіч"Рубен" .

  • Яловичина - 100 грам (відварна або запечена)
  • Житній хліб - 2 штуки (скибочки)
  • Капуста квашена - 100 грам
  • Сир твердий - 2 скибочки
  • Вершкове масло - 10 грам
  • Кетчуп - 1 Ст. Ложка
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Хрін - 1 Чайна ложка
  • Огірок солоний - 1-2 штук
сендвіч
Підготуйте інгредієнти.
сендвіч
Приготуйте соус.
Огірок натріть на дрібній тертці. У глибокій тарілці соєденіте майонез, кетчуп, хрін і огірок.
сендвіч
Добре все перемішайте.
сендвіч
Два шматочка хліба намажте вершковим маслом.
сендвіч
Одну половинку змастіть соусом. На другу покладіть квашену капусту.
сендвіч
На капусту покладіть ложку соусу.
сендвіч
На одну половинку покладіть сир, на іншу шматочок відвареної або запечена яловичини.
сендвіч
Соєденіте дві половинки сендвіча.
сендвіч
Смажте сендвіч"Рубен" на розігрітій сковороді з додаванням невеликої кількості масла з обох сторін.
сендвіч
Сендвіч"Рубен" готовий! Розріжте на дві половинки.
Смачного!

Схожі рецепти