Сандвіч
(покроковий рецепт з фото)
Сендвічі або бутерброди (по нашому) - це смачний і швидкий спосіб перекусу. Їх готують в дорогу, на роботу, в школу. Можна зробити вегетаріанські або з м'ясом. Розповідаю, як приготувати сендвіч.
Сендвіч можна зробити з будь-якими інгредієнтами, які ви більше любите. Можна зробити простий з сиром і ковбасою або багатокомпонентний. Його можна обсмажити на грилі або в духовці, а можна залишити так. Використовуйте будь-який вид хліба (сірий, білий) або замініть його на інші хлібобулочні вироби.
- Хліб - 12 скибочок
- Червона цибуля - 1 штука
- Перець - 1 штука
- Соус для піци - За смаком
- Плавлений сир - 6 скибочок
- Оливкова олія - За смаком
- Орегано або базилік - За смаком
1
Цибулю очистіть і подрібніть ножем або за допомогою блендера. Перецьь вимийте і наріжте дрібними шматочками.
2
Скибочки хліба викладете на стіл і змастіть з одного боку оливковою олією (скористайтеся пензлем).
3
Змастіть кожен шматочок соусом для піци, і викладіть плавлений сир (можна моцарелу).
4
Посипте сир сушеним орегано або базиліком. Викладіть поверх сиру подрібнені цибулю і перець.
5
Накрийте кожен шматочок з начинкою іншим скибочкою хліба без начинки, притисніть трохи.
6
Викладіть сендвічі на гриль і обсмажують з двох сторін до появи характерної рум'яної скоринки.
7
Подавайте бутерброди до столу теплими або вже остиглими. Смачного!