Самса з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як приготувати самсу з м'ясом в домашніх умовах. Блюдо готується швидко, виходить дуже соковитим і смачним. Для більшого соку я додаю в начинку гарбуз. Спробуйте!
Рецепт приготування самси з м'ясом простий і обов'язково доведеться вам до душі! Смак виходить дуже незвичайний за рахунок додавання гарбуза. Взагалі, самса з м'ясом часто буває сухий, тому до неї рекомендують додавати якийсь пом'якшувальний елемент начебто сиру, овочів або великої кількості зелені. Цей варіант з гарбузом особисто мені подобається більше всіх. Спробуйте!
- Борошно - 2 склянки
- Яловичина - 300 грам
- Гарбуз - 200 грам
- Цибуля - 200 грам
- Спеції - За смаком
- Вода - 1 Склянка
- Яєчний білок - 1 штука
1. З води і муки замісити туге, але еластичне тісто. Я до нього ще додаю сіль і спеції.
2. Для начинки м'ясо і гарбуз ріжемо приблизно однаковими дрібними квадратиками. Лук подрібнюємо. Обсмажуємо все інгредієнти в вершковому або рослинному маслі до рум'яності. Тісто ділимо на однакові коржі, по центру кожної розміщуємо начинку. Zashtipиvaem кінець.
3. Запікаємо при 180 градусах в духовці, поки не разумянятся з усіх боків. За п'ять хвилин до кінця готування я змащую верхівки збитим яєчним білком, щоб вийшла апетитна глазур.
4. Смачного!