Рецепт Самса з м'ясом фото

Самса з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто, М'ясо, Овочі, Яловичина, Гарбуз
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На полуденок, Фуршет
Випічка, Страви з начинкою, Пиріжки

Хочу розповісти, як приготувати самсу з м'ясом в домашніх умовах. Блюдо готується швидко, виходить дуже соковитим і смачним. Для більшого соку я додаю в начинку гарбуз. Спробуйте!

Рецепт приготування самси з м'ясом простий і обов'язково доведеться вам до душі! Смак виходить дуже незвичайний за рахунок додавання гарбуза. Взагалі, самса з м'ясом часто буває сухий, тому до неї рекомендують додавати якийсь пом'якшувальний елемент начебто сиру, овочів або великої кількості зелені. Цей варіант з гарбузом особисто мені подобається більше всіх. Спробуйте!

  • Борошно - 2 склянки
  • Яловичина - 300 грам
  • Гарбуз - 200 грам
  • Цибуля - 200 грам
  • Спеції - За смаком
  • Вода - 1 Склянка
  • Яєчний білок - 1 штука
самса з м'ясом - фото крок 1
1. З води і муки замісити туге, але еластичне тісто. Я до нього ще додаю сіль і спеції.
самса з м'ясом - фото крок 2
2. Для начинки м'ясо і гарбуз ріжемо приблизно однаковими дрібними квадратиками. Лук подрібнюємо. Обсмажуємо все інгредієнти в вершковому або рослинному маслі до рум'яності. Тісто ділимо на однакові коржі, по центру кожної розміщуємо начинку. Zashtipиvaem кінець.
самса з м'ясом - фото крок 3
3. Запікаємо при 180 градусах в духовці, поки не разумянятся з усіх боків. За п'ять хвилин до кінця готування я змащую верхівки збитим яєчним білком, щоб вийшла апетитна глазур.
самса з м'ясом - фото крок 4
4. Смачного!

Схожі рецепти