Самса з м'ясом в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати в домашніх умовах дуже смачні азіатські пиріжки, які напевно сподобаються всім без винятку. Їх зовсім нескладно зробити з листкового або з прісного тіста.
Смачні трикутні хрусткі пиріжки з соковитою м'ясною начинкою - це самса. Спекти такі пиріжки можна з простого прісного тіста, а можна і з листкового. Обидва варіанти гарні. Один швидкий, інший не дуже. Але обидва легені, і самса вийде дуже смачною. Рецепт приготування самси з м'ясом в духовці нескладний, найголовніше - тонко розкачати тісто і заліпити пиріжки так, щоб сік з них не витікав. Якщо ви зможете дуже-дуже дрібно порубати м'ясо, практично до стану фаршу, то начинку можна попередньо і не обсмажувати. Дайте цибулі з м'ясом і спеціями хвилин 15 постояти-промаринуватися, і начинка буде готова. Прочитайте рецепт, перегляньте фото і переконайтеся, що приготувати самсу з м'ясом в духовці в домашніх умовах зовсім нескладно. Готуємо і насолоджуємося смачною випічкою!
- Свинина або яловичина - 600-700 грам
- Цибуля ріпчаста - 4-5 штук
- Борошно - 1 кілограм
- Вода - 2 склянки
- Сіль - 2, 5-3 чайних ложки(2 ложки - в тісто, інше за смаком для начинки)
- Перець чорний мелений - 1/3 чайних ложки
- Вершкове масло - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Насіння кунжуту - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок