Рецепт Самса з листкового тіста фото

Самса з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто , Птах , Курка , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На природу , На сніданок
Випічка
Кількість порцій: 9-12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Від такої випічки дуже складно відірватися - неймовірно апетитна, смачна, соковита всередині і хрустка зовні. Все це самса з листкового тіста в домашніх умовах, яку рекомендую спробувати.

Опис приготування:

Це досить простий рецепт самси з листкового тіста з курячої начинкою. При бажанні ви можете використовувати не тільки м'ясо, але і овочі - картопля або гарбуз, наприклад, буде дуже смачно. Такі пиріжки стануть відмінним варіантом для перекусу не тільки вдома, але і на природі.

  • Листкове тісто - 0.5 кілограма
  • Куряче філе - 350 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Жовток - 1 штука (або невелике яйце)
  • Соєвий соус - За смаком (по бажанню)
  • Перець - За смаком
  • Спеції - За смаком
самса з листкового тіста - фото крок 1
1. Спростить процес приготування використання готового тіста, але якщо у вас є час і бажання ви можете зробити його самі. Тісто треба розкачати трохи і нарізати однаковими квадратами.
самса з листкового тіста - фото крок 2
2. Для начинки вимиту і обсушену курячу грудку наріжте дрібними шматочками. Додайте дрібно нарізану цибулю. Посоліть і поперчіть за смаком, можете урізноманітнити класичний рецепт самси з листкового тіста соєвим соусом і спеціями - kurkumoy, паприка, меленим часником, зирой і т.Д.
самса з листкового тіста - фото крок 3
3. У центр шматочка тіста викладіть начинку.
самса з листкового тіста - фото крок 4
4. Зберіть краю до центру акуратно.
самса з листкового тіста - фото крок 5
5. І щільно защипите. Викладіть на деко швом вниз. Є безліч варіантів, як приготувати самсу з листкового тіста. Це можуть бути не тільки такі квадратики, але і трикутники або кульки, наприклад.
самса з листкового тіста - фото крок 6
6. Залишилося тільки збити жовток чи яйце і змастити ним пірожочкі. Надішліть деко в розігріту духовку і випікайте до рум'яності. Виходить дуже смачно і красиво.

Схожі рецепти