Рецепт Салат зі смаженими опеньками фото

Салат зі смаженими опеньками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Гриби, Опеньки
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Легка вечеря
Салати

Цей салат зі смаженими опеньками полюблять багато господинь. Не тільки тому, що для нього знадобляться звичайні доступні продукти, але і тому, що він просто готується і виходить дивно смачним.

Восени в наших лісах маса всіляких грибів, які багато хто з нас і солять, і смажать, і заморожують. Я розповім, що можна зробити зі свіжими опеньками. Рекомендую їх посмажити і додати в дуже смачний салат, який можна буде подавати не тільки на буденний, але навіть і на святковий стіл.

Отже, як же приготувати салат зі смаженими опеньками:

1. Опеньки промити і обсмажити в 4 ст. Ложках олії 20 хвилин.

2. Цибулю почистити і порізати тонкими півкільцями.

3. Зелень петрушки дрібно порубати.

4. Приготувати заправку. У невеликій мисці змішати 2 ст. Ложки олії і винний оцет. Додати сіль і перець.

5. У салатницю викласти цибулю, залити заправкою і добре перемішати.

6. З смажених опеньків злити надлишок олії і викласти їх на цибулю.

7. З банки з горошком злити рідину і викласти горошок на гриби.

Зверху все посипати зеленню петрушки.

8. Як слід перемішати салат, при необхідності досолити і доперчіть.

От і все, салат зі смаженими опеньками готовий!

Смачного!

  • Опеньки - 500 грам
  • Ріпчаста цибуля - 3 штуки
  • Зелений горошок консервований - 1 Склянка
  • Винний оцет - 2 Ст. Ложки
  • Зелень петрушки - 50 грам
  • Соняшникова олія - 6 Ст. Ложок(4 ст. Ложки для смаження грибів, 2 ст. Ложки на заправку салату)
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець - 1 За смаком
  • Зелений салат листя - 5-6 штук (для прикраси)
Восени в наших лісах маса всіляких грибів, які багато хто з нас і солять, і смажать, і заморожують. Я розповім, що можна зробити зі свіжими опеньками. Рекомендую їх посмажити і додати в дуже смачний салат, який можна буде подавати не тільки на буденний, але навіть і на святковий стіл.

Отже, як же приготувати салат зі смаженими опеньками:

1. Опеньки промити і обсмажити в 4 ст. Ложках олії 20 хвилин.

2. Цибулю почистити і порізати тонкими півкільцями.

3. Зелень петрушки дрібно порубати.

4. Приготувати заправку. У невеликій мисці змішати 2 ст. Ложки олії і винний оцет. Додати сіль і перець.

5. У салатницю викласти цибулю, залити заправкою і добре перемішати.

6. З смажених опеньків злити надлишок олії і викласти їх на цибулю.

7. З банки з горошком злити рідину і викласти горошок на гриби.

Зверху все посипати зеленню петрушки.

8. Як слід перемішати салат, при необхідності досолити і доперчіть.

От і все, салат зі смаженими опеньками готовий!

Смачного!

Схожі рецепти