Рецепт Салат зі шпинату і редиски фото

Салат зі шпинату і редиски
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Шпинат , Редис
Вегетаріанське харчування
На обід , На сніданок
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Салат зі шпинату і редиски - джерело вітамінів у вашій тарілці. Корисний овочевий салат, невелика порція якого забезпечить ваш організм добовою нормою різних вітамінів і корисних речовин.

Опис приготування:

В літній час, коли овочів - хоч греблю гати, харчуюся переважно салатами. Одне з відкриттів цього літа - салат зі шпинату і редиски. Приготування та інгредієнти - простіше простого, однак про результат складно говорити без непідробного захоплення Однозначно, один з кращих овочевих салатів, які мені доводилося куштувати. Поєднання продуктів - просто досконале. Спробуйте!

  • Шпинат - 150 грам
  • Rediska - 8 штук
  • Винний оцет - 75 мілілітрів
  • Цукор - 50 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Перець - - За смаком
  • Яйця, зварені круто - 2 штуки
  • Петрушка - - За смаком
салат зі шпинату і редиски - фото крок 1
Складові.
салат зі шпинату і редиски - фото крок 2
Спершу приготуємо маринад: змішуємо оцет, сіль і цукор. Гарненько перемішуємо - цукор повинен повністю розчинитися.
салат зі шпинату і редиски - фото крок 3
Редис миємо й нарізаємо тонкими кружечками.
салат зі шпинату і редиски - фото крок 4
Кладемо редиску в приготований нами маринад і залишаємо на 30-60 хвилин (краще - з 60, але якщо поспішайте - вистачить і 30).
салат зі шпинату і редиски - фото крок 5
Через вищевказаний час дістаємо редис з маринаду. Маринад не зливати - 3 ст.Л. Нам стане в нагоді для заправки салату.
салат зі шпинату і редиски - фото крок 6
Змішуємо 3 ст.Л. Маринад, оливкова олія і перець. За бажанням можна додати трошки солі. Перемішуємо.
салат зі шпинату і редиски - фото крок 7
Дрібно рубаємо миту петрушку, яйця нарізаємо на четвертини.
салат зі шпинату і редиски - фото крок 8
Шпинат змішуємо з заправкою.
салат зі шпинату і редиски - фото крок 9
Викладаємо на порційні тарілки шпинат, на шпинат кладемо часточки редису, зверху прикрашаємо зеленню, по краях розкладаємо яйця. Смачного!

Схожі рецепти