Рецепт Салат-желе «Олів'є» фото

Салат-желе «Олів'є»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Ковбаса
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На святковий стіл, Новий рік, Різдво
Салати, Салат олів'є

Скоро свято, і кожна господиня шукає цікаву подачу улюблених усіма страв. Пропоную варіант, як оригінально подати обожнюваний багатьма салат "олів'є" у вигляді холодцю купола.

Стабілізувати форму салату допоможе желатин. Салат-желе можна подавати різних форм. Для цього вибирайте або круглі салатниці, або різні силіконові формочки. Салат зручно приготувати за день до свята і залишити в холодильнику на ніч. Нижче я докладно описала, як приготувати салат-желе "олів'є" . Готуйте з задоволенням!

  • Картопля - 4 штуки (відвареної)
  • Морква - 1 штука (відварна, велика)
  • Зелений горошок - 200 грам (консервований)
  • Яйце - 4 штуки (відварне)
  • Ковбаса - 200 грам (п / копчена)
  • Майонез - 200 грам
  • Йогурт - 180 грам
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка (зернова)
  • Вода - 150 мілілітрів
  • Желатин - 1 Ст. Ложка (з верхом)
салат-желе
Для соусу з'єднайте майонез, йогурт і гірчицю. За смаком додайте сіль і перець.
салат-желе
Додайте нарізані інгредієнти, перемішайте.
салат-желе
Залийте формочки доверху. Поставте салат-желе в холодильник на 4 годину.

Схожі рецепти