Салат-желе «Олів'є»
(покроковий рецепт з фото)
Скоро свято, і кожна господиня шукає цікаву подачу улюблених усіма страв. Пропоную варіант, як оригінально подати обожнюваний багатьма салат "олів'є" у вигляді холодцю купола.
Стабілізувати форму салату допоможе желатин. Салат-желе можна подавати різних форм. Для цього вибирайте або круглі салатниці, або різні силіконові формочки. Салат зручно приготувати за день до свята і залишити в холодильнику на ніч. Нижче я докладно описала, як приготувати салат-желе "олів'є" . Готуйте з задоволенням!
- Картопля - 4 штуки (відвареної)
- Морква - 1 штука (відварна, велика)
- Зелений горошок - 200 грам (консервований)
- Яйце - 4 штуки (відварне)
- Ковбаса - 200 грам (п / копчена)
- Майонез - 200 грам
- Йогурт - 180 грам
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка (зернова)
- Вода - 150 мілілітрів
- Желатин - 1 Ст. Ложка (з верхом)
Для соусу з'єднайте майонез, йогурт і гірчицю. За смаком додайте сіль і перець.
Додайте нарізані інгредієнти, перемішайте.
Залийте формочки доверху. Поставте салат-желе в холодильник на 4 годину.