Рецепт Російський салат «Олів'є» фото

Російський салат «Олів'є»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Ковбаса
Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати, Салат олів'є

Найпопулярніший російський салат - "олів'є & Quot. Саме в такому варіанті знає його кожен, от мала до велика, всіма улюблений і святковий салат!

Салат "олів'є" люблять і знають далеко за межами нашої країни. І кожна господиня робить його на свій манер. Я пропоную вам спробувати цей варіант салату, соковитий і смачний, гарний, спасибі морква. Замість консервованого горошку можна покласти просто варений зелений горошок, це зробить салат ще яскравіше. Ковбаску можна вибрати від варенки до сервелат, я віддаю перевагу шинку. Всі інгредієнти салату поріжте дрібно, розмір - горошинка! заправте майонезом, гірчицею. Якщо консервовані огірки недостатньо кислі, то покладіть в салат ложечку яблучного оцту. Сіль і перець за смаком.

  • Картопля - 400 грам
  • Яйце велике - 5 штук
  • Маринований огірок - 4-5 штук
  • Морква - 3-4 штук
  • Горошок консервований - 300 грам
  • Шинка - 400 грам
  • Майонез - 1 Склянка
  • Гірчиця дижонская - 1 Чайна ложка
  • Яблучний оцет - 1 Чайна ложка (якщо консервовані огірки недостатньо кислі)
  • Сіль, перець чорний мелений - За смаком
російський салат
2. Очищену картоплю поріжте маленькими кубиками.
російський салат
4. Огірки порізати дрібними кубиками. Якщо огірки великі, то 4 штук буде достатньо, якщо дрібні - покладіть 5 штук.
російський салат
6. Поріжте шинку дрібно.
російський салат
8. Додайте в салат майонез, гірчицю, оцет (за потреби), сіль, перець чорний мелений.
російський салат
10. Готовий салат може зберігатися 72 години в холодильнику.

Схожі рецепти