Рецепт Салат «російський ліс» фото

Салат «російський ліс»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Гриби , Печериці , Куряча грудка
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо вам потрібен смачний і ситний салат, щоб поставити його на святковий стіл, то виберіть салат"Російський ліс" . Його можна дуже незвично і урочисто прикрасити так, що він сподобається всім гостям.

Опис приготування:

Хочете знати, як приготувати салат"Російський ліс" ? Такий шедевр надовго зажурився в пам'яті ваших гостей. Салат смачний точно так же, і як красиво. Благодаря майонезу, він буде дуже соковитим. Рекомендую спробувати!

  • Куряче філе - 300 грам
  • Печериці - 300 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Яйця - 5 штук
  • Морква - 2 штуки
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Маслини, зелень - За смаком
1
Переви справою підготуйте всі інгредієнти. Філе відваріть і порубати ножем, яйця зваріть в круту і натріть на тертці. Морква пасеруйте на вершковому або рослинному маслі. Печериці обсмажити з цибулею.
2
Викладіть всі інгредієнти шарами в салатник, кожен шар обов'язково змащуємо майонезом і, якщо треба, солимо і перчимо.
3
На останньому шарі (це повинен бути жовток) майонезом намалюйте стовбур берези, викладіть на нього маленькі шматочки маслин. Зелень зробіть з петрушки і кропу.

Схожі рецепти