Салат «російський ліс»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо вам потрібен смачний і ситний салат, щоб поставити його на святковий стіл, то виберіть салат"Російський ліс" . Його можна дуже незвично і урочисто прикрасити так, що він сподобається всім гостям.
Опис приготування:
Хочете знати, як приготувати салат"Російський ліс" ? Такий шедевр надовго зажурився в пам'яті ваших гостей. Салат смачний точно так же, і як красиво. Благодаря майонезу, він буде дуже соковитим. Рекомендую спробувати!
- Куряче філе - 300 грам
- Печериці - 300 грам
- Цибулина - 1 штука
- Яйця - 5 штук
- Морква - 2 штуки
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Маслини, зелень - За смаком
1
Переви справою підготуйте всі інгредієнти. Філе відваріть і порубати ножем, яйця зваріть в круту і натріть на тертці. Морква пасеруйте на вершковому або рослинному маслі. Печериці обсмажити з цибулею.
2
Викладіть всі інгредієнти шарами в салатник, кожен шар обов'язково змащуємо майонезом і, якщо треба, солимо і перчимо.
3
На останньому шарі (це повинен бути жовток) майонезом намалюйте стовбур берези, викладіть на нього маленькі шматочки маслин. Зелень зробіть з петрушки і кропу.