Рецепт Салат «російський ліс» фото

Салат «російський ліс»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Курка, Гриби, Печериці, Куряча грудка
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Якщо вам потрібен смачний і ситний салат, щоб поставити його на святковий стіл, то виберіть салат "російський ліс" . Його можна дуже незвично і урочисто прикрасити так, що він сподобається всім гостям.

Хочете знати, як приготувати салат "російський ліс"? Такий шедевр надовго зажурився в пам'яті ваших гостей. Салат смачний точно так же, і як красиво. Благодаря майонезу, він буде дуже соковитим. Рекомендую спробувати!

  • Куряче філе - 300 грам
  • Печериці - 300 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Яйця - 5 штук
  • Морква - 2 штуки
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Маслини, зелень - За смаком
1
Переви справою підготуйте всі інгредієнти. Філе відваріть і порубати ножем, яйця зваріть в круту і натріть на тертці. Морква пасеруйте на вершковому або рослинному маслі. Печериці обсмажити з цибулею.
2
Викладіть всі інгредієнти шарами в салатник, кожен шар обов'язково змащуємо майонезом і, якщо треба, солимо і перчимо.
3
На останньому шарі (це повинен бути жовток) майонезом намалюйте стовбур берези, викладіть на нього маленькі шматочки маслин. Зелень зробіть з петрушки і кропу.

Схожі рецепти