Рецепт Десерт «Чорний ліс» фото

Десерт «Чорний ліс»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Вершки , Вишня
Страви без випічки
На святковий стіл , Фуршет
Солодке , Десерти
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Всім відомий торт"Чорний ліс" своїм неповторним смаком. Але готувати цілий торт не завжди є можливість. Тому пропоную приготувати за мотивами цього торта однойменний десерт.

Опис приготування:

Для приготування десерту найзручніше використовувати бісквітну крихту. Для цього просто подрібніть бісквіт в блендері. Готовому десерту дайте час постояти в холодильнику. Крем повинен трохи застигнути, а шари просочитися смаками і ароматами один одного.

  • Бісквіт - 200 грам (шоколадний)
  • Вишня - 150 грам
  • Вершки від 33% - 200 грам
  • Цукрова пудра - 1-2 Ст. Ложки
  • Лікер - За смаком (вишневий)
десерт
Для крему збийте жирні вершки з цукровою пудрою в пишну стійку масу.
десерт
У склянки для десерту викладіть на дно трохи вершкового крему.
десерт
Потім викладіть шоколадний бісквіт і вишні.
десерт
Зверху полийте вишневим лікером. Вишні і бісквіт придбають неповторний аромат. Якщо робите десерт для дітей, то полийте просто вишневим соком, який утворюється при розморожуванні вишень.
десерт
Потім повторіть всі верстви повторно.
десерт
Зверху прикрасьте десерт кремом і вишнею. Посипте шоколадом. Приємного частування!

Схожі рецепти