Десерт «Чорний ліс»
(покроковий рецепт з фото)
Всім відомий торт "чорний ліс" своїм неповторним смаком. Але готувати цілий торт не завжди є можливість. Тому пропоную приготувати за мотивами цього торта однойменний десерт.
Для приготування десерту найзручніше використовувати бісквітну крихту. Для цього просто подрібніть бісквіт в блендері. Готовому десерту дайте час постояти в холодильнику. Крем повинен трохи застигнути, а шари просочитися смаками і ароматами один одного.
- Бісквіт - 200 грам (шоколадний)
- Вишня - 150 грам
- Вершки від 33% - 200 грам
- Цукрова пудра - 1-2 Ст. Ложки
- Лікер - За смаком (вишневий)
Для крему збийте жирні вершки з цукровою пудрою в пишну стійку масу.
У склянки для десерту викладіть на дно трохи вершкового крему.
Потім викладіть шоколадний бісквіт і вишні.
Зверху полийте вишневим лікером. Вишні і бісквіт придбають неповторний аромат. Якщо робите десерт для дітей, то полийте просто вишневим соком, який утворюється при розморожуванні вишень.
Потім повторіть всі верстви повторно.
Зверху прикрасьте десерт кремом і вишнею. Посипте шоколадом. Приємного частування!