Міні-тістечка «Чорний ліс»
(покроковий рецепт з фото)
Рекомендую вам дізнатися, як приготувати міні-тістечка "чорний ліс" . Неймовірно смачні бісквітні тістечка з найніжнішої вершково-вишневим кремом заворожують, перед ними складно встояти.
Такий простий, легкий і повітряний шоколадний десерт у вас вийде буквально за 30 хвилин. Діткам такі міні-тістечка дуже подобаються! Я готувала їх до школи до дня народження мого сина. Всі дітки залишилися дуже задоволені частуванням і просили добавки, а вчителі обіцяли п'ятірки в обмін на рецепт
- Борошно пшеничне - 350 грам
- Какао порошок - 1.5 Ст. Ложки
- Цукор - 85 грам
- Яйця курячі - 2 штуки
- Молоко - 250 грам
- Масло рослинне - 125 грам
- Окріп - 250 грам
- Сода - 1 Чайна ложка
- Ванілін - 1 щіпка
- Шоколад - 200 грам
- Вишня - 500 грам
- Вершки - 100 грам
Змішайте віночком борошно, какао, цукор, яйця, цукор, соду і ванілін. Коли суха суміш буде однорідною, поступово вводите молоко і розм'якшене масло. Суміш вийде в'язкою і густий. Енергійно розмішуючи, додавайте гарячу воду. Консистенція повинна бути рідкою. Наповнюйте формочки для кексів тестом наполовину. Випікайте тістечка в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 12-15 хвилин.
Промийте і почистіть вишню. Видаліть хвостики і кісточки.
Вишню подрібніть в блендері до однорідної консистенції. Полийте остиглі готові тістечка отриманим вишневим пюре. Шоколад поставте топитися на водяну баню або в мікрохвильову піч, а тим часом збийте вершки до консистенції густої сметани.
Поверх вишневого пюре, полийте розтопленим шоколадом. За допомогою кондитерського шприца відсадити невелику хмарку вершків поверх шоколаду і прикрасьте зверху вишенькою.