Салат з тунця (рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
На перший погляд салат здається дуже буденним, але не поспішайте скидати його з рахунків. Просто зробіть його одного разу за рецептом, як приготувати салат з тунця (рецепт), і ви переконаєтеся в зворотному.
Для приготування салату використовую тунець з банки, який розминаю виделкою і додаю до страви. Такий салат можна подати у великому салатнику, а можна начинити їм тарталетки або нафарширувати яйця (овочі). Салат можна зберігати в холодильнику кілька днів, від цього він стане тільки смачніше, але запевняю, що довго він не простоїть.
- Яйця - 2-3 штук
- Селера - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 1/4 склянки
- Тунець - 180 грам
- Сіль і перець - За смаком
1. Яйця відварюю після закипання 8-10 хвилин, потім заливаю водою і очищаю від шкаралупи, подрібнюю ще теплі яйця на тертці або розминають їх виделкою, додаю сіль і перець, перемішую і викладаю трохи майонезу.
2. Гарненько перемішую яйця з майонезом. Селера (стебла) мою, потім розрізаю уздовж і нарізаю дрібно, додаю його до яєць.
3. Гарненько перемішую салат, потім викладаю тунець, трохи розминаю його виделкою і перемішую всі складові.
4. Салат відправляю на пару хвилин в холодильник, а затем подаю к столу.