Рецепт Салат з тунцем і квасолею фото

Салат з тунцем і квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Бобові , Квасоля , Консервований тунець , Тунець
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 25 хв.

Консервована риба - це відмінна основа для салатів. Такі страви виходять ситними і калорійними. А іноді саме такого з'їсти і хочеться. Тому нижче я підготувала для вас покроковий рецепт.

Опис приготування:

Він вас точно зацікавить, якщо ви хочете що-небудь швидко зробити на обід або вечерю. Вийшло асорті з усього, що залишалося в холодильнику, але все-таки страва вийшла дуже смачним. Так що запишіть собі, як приготувати салат з тунцем і квасолею. Додавши зелені, ви зробите салат більш свіжим і ароматним.

  • Нут в банках - 2 штуки
  • Тунець консервований - 2 штуки (банки)
  • Петрушка, гілочка - 2-3 штук
  • Лук-пориста - 0, 5 штуки
  • Лимон - 1 штука
  • Болгарський перець - 1-2 штук
  • Помідори маленькі - 300-400 грам (або черрі)
  • Квасоля зелена - 230 грам
  • Сіль - За смаком
салат з тунцем і квасолею - фото крок 1
Зелена цибуля і петрушку спочатку промийте, а потім подрібніть.
салат з тунцем і квасолею - фото крок 2
Промиті помідори наріжте великими шматочками.
салат з тунцем і квасолею - фото крок 3
Квасоля бланшуйте в киплячій воді протягом 3-х хвилин. Потім відкиньте її на друшляк і остудіть.
салат з тунцем і квасолею - фото крок 4
У салатниці з'єднайте помідори, гайка, цибуля, петрушку і квасоля. Потім додайте нарізаний невеликими шматочками перець.
салат з тунцем і квасолею - фото крок 5
У салат вичавіть сік лимона. Перемішайте інгредієнти.
салат з тунцем і квасолею - фото крок 6
Додайте в салат тунця з банки. Перемішайте ще раз.
салат з тунцем і квасолею - фото крок 7
Посоліть блюдо за смаком. Смачного!

Схожі рецепти