Салат з тунцем і квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Консервована риба - це відмінна основа для салатів. Такі страви виходять ситними і калорійними. А іноді саме такого з'їсти і хочеться. Тому нижче я підготувала для вас покроковий рецепт.
Він вас точно зацікавить, якщо ви хочете що-небудь швидко зробити на обід або вечерю. Вийшло асорті з усього, що залишалося в холодильнику, але все-таки страва вийшла дуже смачним. Так що запишіть собі, як приготувати салат з тунцем і квасолею. Додавши зелені, ви зробите салат більш свіжим і ароматним.
- Нут в банках - 2 штуки
- Тунець консервований - 2 штуки (банки)
- Петрушка, гілочка - 2-3 штук
- Лук-пориста - 0, 5 штуки
- Лимон - 1 штука
- Болгарський перець - 1-2 штук
- Помідори маленькі - 300-400 грам (або черрі)
- Квасоля зелена - 230 грам
- Сіль - За смаком
Зелена цибуля і петрушку спочатку промийте, а потім подрібніть.
Промиті помідори наріжте великими шматочками.
Квасоля бланшуйте в киплячій воді протягом 3-х хвилин. Потім відкиньте її на друшляк і остудіть.
У салатниці з'єднайте помідори, гайка, цибуля, петрушку і квасоля. Потім додайте нарізаний невеликими шматочками перець.
У салат вичавіть сік лимона. Перемішайте інгредієнти.
Додайте в салат тунця з банки. Перемішайте ще раз.
Посоліть блюдо за смаком. Смачного!