Салат з квасолею і тунцем
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний варіант для швидкого перекусу по ходу дня - салат з квасолею і тунцем. Дуже простий у приготуванні, проте смачний, ситний і поживний. Ділюся нехитрим рецептом приготування.
Можу навести як мінімум чотири причини, за якими салат з квасолею і тунцем заслуговує вашої уваги:
1. Він дуже смачний.
2. Його приготування забирає всього 10-15 хвилин, а це хіба не казка - приготувати смачну і поживну страву за такий короткий термін?
3. Якщо вас долає літня спека, цей салат з квасолею і тунцем може бути відмінним обідом або вечерею - вам не треба буде крутитися біля плити, всього 10-15 хвилин - і майже. Салат свіжий.
4. Інгредієнти дуже прості і доступні. Нічого складного або екзотичного.
Цікаво, чи не так? В такому випадку розповідаю, як приготувати салат з квасолею і тунцем!
- Квасоля консервована - 450 грам
- Тунець консервований - 300 грам
- Базилік свіжий - За смаком
- Помідори - 4 штуки
- Сіль - За смаком
- Часник - 1 зубчик
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 5 Ст. Ложок
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
Консервовану квасолю відкиньте на друшляк, щоб стекла зайва рідина.
Змішайте гірчицю, оливкова олія, оцет і подрібнений часник. Перемішайте. Цим ми будемо заправляти салат.
У салатниці змішайте квасоля, тунець, крупно нарізані помідори, зелень і заправку. Посоліть і перемішайте.
Салат з квасолею і тунцем готовий. Смачного!