Рецепт Салат з тріски фото

Салат з тріски
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Для діабетиків
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування салату з філе тріски, селери, яблук, rediski, огірків і майонезу.

Опис приготування:

Салат з тріски стане відмінною закускою як в будні, так і в свята.

Приготування:

Нашаткувати селера, редиску, огірки і яблука соломкою довжиною близько 3-4 см. Викласти в миску і поставити в холодильник. Відварити філе тріски. Видалити шкіру і кістки. Нарізати на шматки. Викласти в миску і збризнути оцтом. Поставити в холодильник. Перед подачею на стіл посолити овочі, заправити майонезом і викласти на листя салату. Зверху викласти тріску і залити майонезом.


  • Гарячкові файл - 400 грам
  • Стебла селери - 100 грам
  • Средних яблока- 2 штуки
  • Пучок редиски- 1 штука
  • Огірка - 2 штуки
  • Салат - 200 грам
  • Майонез - За смаком
  • Оцту - 2 Ст. Ложки
Салат з тріски стане відмінною закускою як в будні, так і в свята.

Приготування:

Нашаткувати селера, редиску, огірки і яблука соломкою довжиною близько 3-4 см. Викласти в миску і поставити в холодильник. Відварити філе тріски. Видалити шкіру і кістки. Нарізати на шматки. Викласти в миску і збризнути оцтом. Поставити в холодильник. Перед подачею на стіл посолити овочі, заправити майонезом і викласти на листя салату. Зверху викласти тріску і залити майонезом.

Схожі рецепти